Per Reinholdt Nielsen holder foredrag om Nick Cave på Stadsbiblioteket 12. oktober med udgangspunkt i den bog, han selv har skrevet. Pressefoto
Per Reinholdt Nielsen holder foredrag om Nick Cave på Stadsbiblioteket 12. oktober med udgangspunkt i den bog, han selv har skrevet. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Cave og dæmonerne: Bliv klogere på manden, der satte strøm til Bibelen

Per Reinholdt Nielsen fortæller om rock-ikonet 12. oktober på Stadsbiblioteket - før koncerten i Royal Arena

Nick Cave er et af rockens helt store ikoner. 20. oktober giver han koncert i Royal Arena, men allerede 12. oktober kl. 20 kan man på Stadsbiblioteket blive klogere på manden, der med lyrisk vildskab har sat strøm til både Bibelen og litteraturens klassiker.

Forfatter og musikbibliotekar Per Reinholdt Nielsen vil fortælle om Nick Caves liv og musik på baggrund af sin bog ’Nick Cave – en biografi’, hvor foredraget krydres med musik- og filmklip.

Bogen gennemgår Nick Caves imponerende bagkatalog og følger ham gennem hans mange forvandlinger til den unikke sanger og sangskriver, han er i dag.

Det er en overlevelseshistorie om en mand, der slås med indre dæmoner, selvhad og misbrug, men som forsoner sig med sig selv, lægger stofferne på hylden og bliver endnu mere intens – også på scenen.

Billetter til 20 kr. købes på www.lyngbybib.dk.jesl

Publiceret: 11. Oktober 2017 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere