Præmierne til det store bankospil på Lyngby Handelsgymnasium var sponsoreret af lokale butikker.
Præmierne til det store bankospil på Lyngby Handelsgymnasium var sponsoreret af lokale butikker.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Butikker støttede lokale studerende

Der var stor opbakning til gymnasieelevernes juleafslutning

Hvert år holder Lyngby Handelsgymnasium ifølge en pressemeddelelse en stor juleafslutning for alle skolens elever, som afslutter det lange efterår og de mange hektiske dage i skolen med en populær julebanko.

Præmierne til det store bankospil var igen i år sponseret af en lang række butikker, som eleverne har besøgt op til jul, og det er ifølge pressemeddelelsen imponerende, hvad butikkerne har bidraget med. Denne jul kunne eleverne vinde alt lige fra chokolade og lækkerier, til smarte design- og interiør produkter, og lækkert tøj.

Eleverne er glade for det lokale samarbejde med butikkerne. De mange fine præmier gjorde bankospillet endnu mere attraktivt og festligt, og samtidig får butikkerne positiv omtale på gymnasiet.

”Generelt bliver vi mødt med stor velvilje, når vi kommer ud i butikkerne. Selvom de fleste butikker har rigtig travlt med julesalget, er der mange, der gerne vil hjælpe os,” fortæller Rosa Rugholm, der går i 2J på HHX.

Følgende butikker var sponsorer i forbindelse med Lyngby Handelsgymnasiums juleafslutning: Bahne/Hay, Summerbird, Søstrene Grene, Meny, Bolia, quint, Det gamle Apotek, Idényt, Café Amalie, Change, Telenor, Widex og Danica Pension.jbe

Publiceret: 08. Januar 2018 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt