Foto: Fodboldbillleder.dk
Foto: Fodboldbillleder.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

BREAKING NEWS: Ingen får løn i Lyngby Boldklub onsdag - klubben ikke solgt, men der er håb

Der pågår stadig forhandlinger om en overtagelse af klubben, og man forventer en snarlig afgørelse

Som frygtet er der endnu ikke kommet en løsning om fremtiden for den professionelle afdeling af Lyngby Boldklub, superligaholdet.

I dag, onsdag den 31. januar, var sidste frist, hvis lønninger og skattegæld skulle betales til tiden. Den frist er ikke blevet overholdt.

Hverken spillere eller ansatte i Lyngby Boldklub har således fået løn på månedens sidste dag. Men alt håb er ikke ude. Der arbejdes på højtryk i kulisserne på at få fundet en løsning. Og man venter en afgørelse meget snart, siger klubbens operationelle direktør, Kenneth Mikkelsen, til Det Grønne Område:

”Vi kan bekræfte, at ingen i Lyngby Boldklub A/S har fået deres løn her til morgen. Alle ansatte og spillere blev informeret i går aftes omkring dette,” siger han - og beklager:

”Det er selvfølgelig beklageligt, men da der stadig er forhandlinger om klubbens fremtid, forventer vi en snarlig afgørelse.”

Ifølge Det Grønne Områdes oplysninger har ingen spillere forladt klubben, fordi de ikke har fået løn til tiden. Alle er dækket af Lønmodtagernes Garantifond.

Publiceret: 31. Januar 2018 10:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område