“Jeg havde en god mavefornemmelse, da jeg trådte ind her første gang, og derfor valgte jeg, at det var her butikken skulle ligge,” siger Emma Panfil Nielsen. Foto: Pernille Borenhoff
“Jeg havde en god mavefornemmelse, da jeg trådte ind her første gang, og derfor valgte jeg, at det var her butikken skulle ligge,” siger Emma Panfil Nielsen. Foto: Pernille Borenhoff
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Boheme boliginteriør på hovedgaden

Emma Panfil Nielsen har åbnet boligbutik på Lyngby Hovedgade. Her forhandler hun interiør i douce farver

Af Pernille Borenhoff
Puder med pailletter, bløde plaider, quiltede sengetæpper, kludetæpper vævet i læder, tykke bloklys, tunge betonborde og lette stole i velour. Alt i douce farver. Det nogle af de ting, som Emma Panfil Nielsen frister med i sin butik Living By Panfil på Lyngby Hovedgade 26C.

Drømmen om at få sin egen butik, havde Emma haft længe. Og det var også derfor, at hun efter folkeskolen tog en HG i butik.

“Jeg mistede min far, da jeg var 9 år, og da jeg blev 18, besluttede jeg, at jeg ville bruge de penge, jeg arvede, på noget specielt og ikke bare klatte dem op. Det var egentlig min mor, der fik ideen til, at det skulle være en butik,” siger Emma.

Da ideen var fostret, gik jagten ind på at finde et egnet lokale.

“Jeg kiggede flere steder, men ville helst være i Lyngby, som jeg kender godt, fordi jeg har flere veninder her,” siger Emma, der selv bor i Herlev.

“Jeg faldt for det her lokale på grund af de store vinduer. Da jeg trådte ind i lokalet, fik jeg med det samme en virkelig god mavefornemmelse,” siger hun. At det lige var boligindretning, hun kastede sig over, skyldes, at hun syntes, at der manglede en butik, der forhandler luksuriøst boheme-agtigt interiør.

“Den tøjstil, jeg har og mange andre har, vil vi også gerne leve med i vores bolig. Og jeg har aldrig oplevet at kunne få noget sådan samlet i en butik,” siger hun. Living By Panfil forhandler udelukkende varer fra danske leverandører.

Der er åbent kl. 10-18 mandag til torsdag, fredag kl. 10-19. Lørdag lukker Emma kl. 15.

Publiceret: 13. Juli 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!