Toke Fredlev (billedet) lover som formand for Venstre i Lyngby-Taarbæk Kommune, at Venstre med borgmesterposten vil bruge nogle af pengene fra renoveringen af rådhuset til at forbedre de kommunale veje. Foto: Mikkel Brøgger Petersen
Toke Fredlev (billedet) lover som formand for Venstre i Lyngby-Taarbæk Kommune, at Venstre med borgmesterposten vil bruge nogle af pengene fra renoveringen af rådhuset til at forbedre de kommunale veje. Foto: Mikkel Brøgger Petersen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bilisten: “Med den skat skal vejene være bedre”

Toke Fredlev mener, at vejene på Bagsværdvej, Nybrovej, Engelsborgvej og Lyngby Hovedgade er i for dårlig stand. Som formand for Venstre i Lyngby-Taarbæk Kommune lover han, at Venstre vil gennemgå alle veje og bruge penge fra renovering af rådhuset til be

På Bagsværdvej mødes Det Grønne Område med Toke Fredlev, som er utilfreds med vejenes tilstand. Han taler ikke kun om Bagsværdvej, han nævner også Nybrovej, Engelsborgvej og Lyngby Hovedgade.

“Vejene i kommunen er virkelig forfærdelige. Især hvis man kigger på Bagsværdvej. Belægningen er dårlig, blandt andet fordi der har været lagt fjernvarme. Sådan er det mange steder, hvor der er lagt fjernvarme. Det er ikke i orden, at standen er så ringe, når man tænker på, hvor hårdt beskattet kommunens bilister er. Vejene skal være i orden for alle, og her står vi ved en ringvej, hvor der også er tung bustrafik og lastbiltrafik, og hullerne bliver bare værre og værre. Det er ikke i orden,” siger han og fortæller, at problemerne med vejene har stået på i flere år.

“Hvor vi står, er det fire år siden, at der er lagt fjernvarme. De sagde, at det skulle have en vinters pause, og så skal det være varmt, før de kan lægge et ordentligt slidlag. Det er tre år siden nu,” siger Toke Fredlev, som fortæller, at han rettede henvendelse til kommunen, hvilket endte med, at Vestforbrændingen og Lyngby-Taarbæk Kommune ikke kunne blive enige om, hvem der havde ansvaret.

“Så sluttede den der. Man har også andre ting at tage sig til. Som borger bliver man frustreret, og man giver lidt op,” siger han.

Valgløfte

For gennemsigtighedens skyld nævner Toke Fredlev, at han er formand for Venstre i Lyngby-Taarbæk Kommune. Det Grønne Område spørger, om det så ikke bare er et udtryk for, at oppositionen vil tale kommunens arbejde ned?

“Det er det ikke kun. Vi går ind for, at vejene skal være i orden. Det kan ikke være behageligt for buschaufførene at køre rundt på så dårlige veje. Og når man tænker på, at vi har 400S, 40E, 161, der kører her mange afgange om dagen, så er det simpelthen ikke i orden, at vejene er så elendige. Fra Lyngby station og op ad Buddingevej er der endnu flere busser,” siger Toke Fredlev, som mener, at vejene var i bedre stand, da Søren P. Rasmussen var borgmester.

“Helt bestemt. På det seneste er vejene blevet dårligere og dårligere. De bliver bare ikke vedligeholdt. Hvis man kigger på andre kommuner som Rudersdal og Gladsaxe er det bare bedre. Man kan se på Stengaards Allé, at de lige har lagt nyt slidlag på igen ved bygrænse i Gladsaxe. Vejene er bare i bedre stand i nabokommunerne,” siger han og kommer med et tidligt valgløfte fra Venstre:

“Vi skal have gennemgået alle vejene. Jeg kan se, at kommunen er i gang med at forbedre Chr. X Allé, men vi skal have gennemgået de store veje. Der er meget trafik i Lyngby, og det kommer der til at blive ved med at være, og trafikken kommer til at stige, så vejene skal være i orden. De skal forbedres,” siger han og kommer med et konkret forslag:

“Venstre vil hellere bruge nogle af de 226 mio. kroner på veje i stedet for at bruge alle pengene på renovering af rådhuset,” siger han.

Publiceret: 28. Juli 2017 09:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!