Martin Empacher og Jakob de Stricker (nummer 1 og 2 til venstre) er rutinerede swimrunners.
Martin Empacher og Jakob de Stricker (nummer 1 og 2 til venstre) er rutinerede swimrunners.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Barske udfordringer for de absolut sejeste

Af Mikael Østergaard

Når startskuddet lyder til XTERRA Swimrun Furesø den 28. maj kl. 10, bliver der tale om det første XTERRA Swimrun event på Sjælland.

Starten finder sted ved Frederiksdal Fribad, og forude venter 4,5 km svømning og 18,6 km trailløb i og omkring Furesøen. Syv gange skal der løbes, og syv gange skal der svømmes, inden deltagerne kommer i mål ved Frederiksdal Fribad.

“XTERRA Swimrun er en 10 år gammel svensk opfindelse, men det er første gang, arrangementet kan opleves i københavnsområdet”, fortæller Martin Empacher, der har designet ruten sammen med Jakob de Stricker.

Begge er rutinerede swimrunners. Martin Empacher har en fortid som både elitesvømmer og træner i Lyngby Svømme Klub og er i gang med sin tredje sæson som swimrunner, mens Jakob de Stricher er næstformand i den lokale triatlonklub i Lyngby, TripleNorth.

Der er forplejningsdepoter ved Furesøbad i Farum og ved Holte Roklub, og publikum kommer helt tæt på begivenhederne, ikke mindst ved start- og målområdet. 20 frivillige er kontrolposter på land og i kajakker på Furesøen.

Man kan kun tilmelde sig parvis i herre-, dame- eller mix-rækken.

“Der er plads til 50 par, og vi er allerede oppe på 35 par, heriblandt deltagere fra Holland og Sverige. Så jeg er sikker på, at der bliver udsolgt”, forudser Martin Empacher.

Prisen for deltagelse er 750 kr., og hvis du og din makker har mod på udfordringen, kan I læse mere på swimrun furesø.

Publiceret: 24. April 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt