Peter Biggart fra Lyngby blev kredsmester i U11 herresingle, og klubkammeraten Isak Ullerslev Simonsen tog sig af 3. pladsen.
Peter Biggart fra Lyngby blev kredsmester i U11 herresingle, og klubkammeraten Isak Ullerslev Simonsen tog sig af 3. pladsen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Badmintontalenter skrev klubhistorie

Lyngby Badminton Klub hjemførte 27 medaljer ved Kredsmesterskaberne for ungdom

Af Mikael Østergaard

Børn og unge står i kø for at spille badminton i Lyngby, der desværre ikke har halkapacitet til at optage alle. Den store interesse viste sig også ved årets Kredsmesterskaber for ungdom, hvor Lyngby Badminton Klub stillede med flest deltagere - 36 spillere fra U11 til U19 - blandt samtlige klubber i Storkøbenhavn.

Under finalerne, der blev afviklet i Skovshoved, stod der Lyngby-spillere på banen i hele 12 ud af 25 finaler. Det endte i alt med 7 guld-, 7 sølv- og 13 bronzemedaljer, og spillernes stærke præstationer medførte en historisk 2. plads i det samlede regnskab blandt de deltagende klubber.

Ungdomscheftræner Peter Arvedsen fremhæver sin og medtræner, Lars Klintrups, målrettede indsats gennem de seneste seks år, hvor de sammen med de øvrige trænere og hjælpetrænere tålmodigt har arbejdet med spillernes udvikling.

Publiceret: 17. December 2017 20:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt