Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politiet får anmeldelser om åbenlys hashhandel i Lyngby Hovedgade, men kan intet bevise

Det er muligt, at forretningsdrivende, handlende og politikere mener, at der foregår noget kriminelt i den nordlige del af Lyngby Hovedgade, men det er ikke noget den politimæssige efterforskning kan underbygge

Kort efter skyderiet i Sticks’n’Sushi i slutningen af november sidste år var politiet talstærkt tilstede i Lyngby, og i den forbindelse blev en 23-årig mand 2. december stoppet i sin bil i den nordlige ende af Lyngby Hovedgade og fængslet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Den gang sagde Nordsjællands Politis pressekoordinator Henrik Suhr, at politiet var opmærksomme på problematikken, og at man derfor var massivt tilstede på Lyngby Hovedgade som et led i en tryghedsskabende indsats.

Læs mere om sagen her.

Ingen beviser

Politikommissær Søren Christensen, der er leder af driftscenteret hos Nordsjællandspoliti bekræfter, at politiet har fået en del henvendelser fra især forretningsdrivende og deres kunder, der har oplevet utrygge episoder.

De har også fået en række henvendelser om mistanke om salg af euforiserende stoffer i den nordlige ende af Lyngby Hovedgade, og politiet har ifølge Søren Christensen brugt en del ressourcer det seneste år på at efterforske sagen og løbende patruljere i området.

”Men vi har ingen beviser for, at der skulle foregå, hvad, der ifølge flere anmeldelser, bliver beskrevet som ”åbenlyst” hashsalg,” siger politikommissær Søren Christensen.

Han fortæller, at politiet har haft en række møder og været i tæt dialog med forretningerne i denne del af Hovedgaden, og de vil meget gerne fortsætte dialogen.

”Ligesom vi også fortsætter med at patruljere, for vi vil gerne være med til øge følelsen af tryghed,” siger Søren Christensen.

Men han siger samtidig, at politiet ikke har noget belæg for at sige, at de aktiviteter, der angiveligt foregår i den nordlige ende af Lyngby Hovedgade skulle være banderelaterede eller skulle handle om andet en klipning,” siger Søren Christensen.

Læs mere om sagen her.

Ring gerne

Hvor ofte, der bliver patruljeret i området kan han ikke sige noget om, men patruljevognene kører forbi, når de er i nærheden.

”Vi opfordrer fortsat alle til at ringe politiet, hvis de oplever eller ser noget kriminelt eller utrygt. Det kan godt være, at vi ikke kan komme ud med det samme, men anmeldelserne er med til at tegne et samlet billede af situationen,” siger Søren Christensen.

Publiceret: 10. Oktober 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere