Rejser Annoncer
Savage Rose

Savage Rose lørdag 12. november Kl. 17:30

THE SAVAGE ROSE IS A SAVAGE ROSE IS A SAVAGE ROSE IS A SAVAGE ROSE IS A SAVAGE ROSE...The Savage Rose, ført an af Annisettes respektindgydende store stemme, har spillet og sunget sig vej gennem 3 generationer og formår til stadighed at gøre hver eneste koncert til en stærkt nærværende og unik oplevelse.


Med en efterhånden sjældent set blanding af spirituel og oprørsk energi, betager, omfavner og udfordrer The Savage Rose sit publikum, og inviterer med på en musikalsk og sjælelig rejse.


The Savage Rose blev dannet i 1967 af søskendeparret Thomas Koppel og Anders Koppel, hhv. komponist og tekstforfatter, som var født i en familie af klassiske musikere.


Med ønsket om at skabe ny musik, der forbandt sig til sin samtid midt i et ungdomsoprør, skabte de sammen med jazztrommeslageren Alex Riel og et hold af club musikere en ny og revolutionerende lyd. Inspirationen kom blandt andet fra tressernes strømninger i populærmusikken og navne som Beatles, Bob Dylan og James Brown.


Annisette (født 1948) var det yngste medlem, men havde sunget fra scenerne, siden hun var syv. Hun blev hurtigt kendt i clubmiljøerne for sin stemme, der med indlevelse og en egen kraft, banede sig vej til publikums hjerter.


The Savage Rose har en historie der strækker sig over fem årtier, og en lige så lang liste af sange og melodier, der har rodfæstet sig i de mange mennesker, der har fulgt bandet. Sange, der med rå styrke og blid følsomhed rammer ned i tidens kynisme, kradser hul i overfladerne og tillader sig at tro på den kompromisløse kærlighed.


De sidste 10 år har The Savage Rose bestået af et hold af de fineste musikere, som hver især sideløbende har udmærket sig som solister med egne kompositioner. Annisette selv beskriver det som et ’organisk samspil, hvor sange og musik bevæger sig af sted i et levende samarbejde på en uforudsigelig musikalsk rejse’.

Billetter købes her


Publiceret: 4 Oktober 2016