Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

100 ekstra p-pladser i centrum

Ny, midlertidig parkeringsplads på cirkuspladsen på Firskovvej

Nu bliver det lidt lettere at finde en parkeringsplads i Lyngby Centrum. Kommunalbestyrelsen har besluttet, at der skal etableres ca. 100 midlertidige parkeringspladser ved cirkuspladsen på Firskovsvej 1.

"Det kan være svært at finde parkering i byen, når der er mange mennesker i centrum. Det skyldes bl.a., at byggeriet på Kanalvej optager pladser, ligesom vi også er en populær by med mange besøgende. Det er vi selvfølgelig meget opmærksomme på, og derfor har vi nu også åbnet op for midlertidig parkering på cirkuspladsen," siger formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Mette Schmidt Olsen (K)

Glad handelsformand

Den midlertidige p-plads vil blive anvendt 2015-2016 og kan evt. forlænges i 2017, hvis Fredningsnævnet og Kulturstyrelsen giver tilladelse.

Formanden for Handelsstandsforeningen Thorkild Baltzer glæder sig:

”Jeg er glad for, at der er politisk vilje til at skabe parkeringsløsninger for de handlende. Det er både til gavn for kunderne og butikkerne. Vi er en attraktiv handelsby og den position vil vi gerne bevare, og derfor er det også meget vigtigt at besøgende og kunder kan komme af med bilen," siger han i en pressemeddelelse, som kommunen har udsendt.

Foruden cirkuspladsen bliver der i november 2015 taget en ny p-kælder i brug under den første færdiggjorte etape af Microsoft-byggeriet på Kanalvej. I kælderen vil der udenfor normal arbejdstid blive offentlig betalingsparkering på ca. 280 nye p-pladser./trol

Publiceret: 18. November 2015 09:58

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt