TV-vært Emil Thorup 
vil styre slagets gang. Foto: Billed Bladet
TV-vært Emil Thorup vil styre slagets gang. Foto: Billed Bladet
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Åbent vælgermøde på DTU

KV17 står for døren, og derfor slår Danmarks Tekniske Universitet dørene op til et debatmøde, hvor både kommunens borgere og de studerende er velkomne

Så er det igen tid til at vælge borgmestre og byrådsmedlemmer til de næste fire år. Onsdag 15. november kan man komme tættere på flere af kandidaterne i Lyngby-Taarbæk Kommune og høre mere om deres holdninger og visioner.

Elleve kandidater stiller nemlig op til debat på DTU, hvor den kendte TV-vært Emil Thorup vil styre slagets gang. Mødet er åbent for alle, og Mette Bybjerg Brock, foreningsformand i Polyteknisk Forening, håber ifølge en pressemeddelelse, at mange har lyst til at deltage.

”Vi vil gerne skabe opmærksomhed om kommunalvalget her i Lyngby-Taarbæk Kommune, og derfor bakker vi op om debatten, der er relevant for de studerende, men også resten af lokalsamfundet. Især har vi fokus på transport, bolig og de studerendes hverdag generelt”, skriver Mette Bybjerg Brock i pressemeddelelsen og nævner, at der også er mulighed for en mere personlig snak med flere af politikerne efter debatten.

Debat om lokale emner

Alle i byrådet samt partier, der er repræsenteret i Folketinget, har fået buddet om at deltage i valgdebatten, som Danske Bank og Polyteknisk Forening står bag, og elleve kandidater har takket ja.

Ifølge Rikke Honoré, områdedirektør i Danske Bank i Lyngby, vil banken gerne være med til at støtte op om det lokale demokrati og har derfor taget initiativ til vælgermødet, hvor både kandidaterne og de fremmødte får mulighed for at gå i dialog om de lokale emner, der optager dem. ”Det handler om at få flest mulige til at interessere sig for valget her i Lyngby-Taarbæk Kommune. Et sundt demokrati kræver deltagelse, dialog og åbenhed, og derfor er det så vigtigt at få debatten til at leve lokalt,” siger Rikke Honoré og fortsætter:

”Og så er det en anledning til at tale om velfærden her i kommunen. Noget, der berører os alle i hverdagen, hvad enten det gælder skoler, daginstitutioner, hospitaler, læger eller udviklingen af vores lokalsamfund. Netop de nære forhold kommer i centrum, når det gælder kommunalvalget”.

Debatmødet foregår onsdag 15. november klokken 17-18.45 på DTU på Anker Engelunds Vej 1 i Kgs. Lyngby.

Det er åbent for alle, og under mødet vil der være snacks, øl og vand. Man tilmelder sig på danskebank.dk/debat.

FAKTA

Man kan møde følgende kandidater:

Gitte Kjær Westermann, (R)

Mette Hoff (S)

Sofia Osmani (K)

Sigurd Agersnap (SF)

Anne Jeremiassen (LA)

Mikkel Demant Jørgensen (DF)

Søren P. Rasmussen (V)

Ditte Greisen (AL)

Henrik Bang (EL)

Claus Bøgh Svenningsen (NB)

Nils Peter Astrupgaard (Bydelenes Stemmer)

Publiceret: 11. November 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu