Ellen Iversen scorer to af sine 15 point.
Ellen Iversen scorer to af sine 15 point.
Foto: Claus Braunstein
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

60 års jubilæum blev fejret med sejr

Virums damer vandt over Lemvig

Af Mikael Østergaard
Der var kaffe og kage i det ene hjørne af hallen og øl, vand og pølser i det andet, da Virum Basketball Klub fejrede sit 60 års jubilæum med en kamp mellem Virum og Lemvig i Dameligaen.

Hjemmeholdet var tilsyneladende i festhumør og bragte sig ubesværet foran 13-2 og senere 23-11, ikke mindst takket være de hurtige og gennembrudsfarlige Maria Høgh og Caitlin Ingle. Men så kastede Lemvig grus i maskineriet og nåede op på 22-26, inden head coach Kim Rasmussen forlangte timeout. Det hjalp ikke meget, men på blandt andet en smuk scoring af Ellen Iversen kunne hjemmeholdet gå til pause foran 34-29.

Efter pausen mistede gæsterne pusten, og Virum lagde afstand og endte med at vinde 74-59. Lemvig-spillerne træthed skyldtes, at vestjyderne stillede med kun 3 udskiftere, mens Virum rådede over en fuld udskiftningsbænk. Og så manglede Virum endda Emilie Schirmer, der var skadet, og hendes søster Ansofie Schirmer, der på grund af forestående udlandsrejse har meldt fra.

Virum: Caitlin Ingle 19, Maria Høgh 15, Ellen Iversen 15, Rudiane Eduardo 13, Valerie Driscoll 7, Frederikke Mollerup 3 og Asta Holager Rønsow 2.

Lemvig havde svært ved at fange Caitlin Ingle, der her bryder igennem det vestjyske forsvar. Foto: Claus Braunstein
Lemvig havde svært ved at fange Caitlin Ingle, der her bryder igennem det vestjyske forsvar. Foto: Claus Braunstein

Publiceret: 04. December 2017 08:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område