Andersen & Martinis salgsleder Lars Andersen viser her den flotte Opel GT frem, som er Opels bud på en sportsvogn.
Andersen & Martinis salgsleder Lars Andersen viser her den flotte Opel GT frem, som er Opels bud på en sportsvogn.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

40 år med Opel i Lyngby

Andersen & Martini har i 40 år solgt Opel til Lyngby-borgerne. Det er en bil, der passer godt til Lyngby-Taarbæks indbyggere, vurderer salgschefen

Af Theis Otzen

I weekenden var der fest hos Andersen & Martini på Lyngby Hovedgade. Blandt balloner og bilsælgere kunne forretningen tilbyde nye biler til stærkt nedsatte priser. Ja, faktisk kunne man erhverve sig en ny bil med 40 procents rabat.

Bilforretningen fejrede, at de for 40 år siden kom til Lyngby. I 1971 overtog firmaet forretningen efter T.G. Jungersen og siden har de solgt Opel-biler til Lyngby-borgerne. For få år siden er det koreanske bilmærke KIA også kommet til. Og begge biler er der kunder til i Lyngby, fortæller salgsleder Lars Andersen.

"Opel rammer godt i Lyngby og i Virum. Tyske mærker har noget, som ingen andre har, og de senere år har Opel fået en renæssance. Kvalitet og design er blevet opprioriteret. Men Kia er også et mærke på vej op," siger Lars Andersen.

Bilsalget i Danmark går ganske udmærket i dag, og ifølge Lars Andersen handler det om, at den danske bilpark står overfor en stor udskiftning.

"Vi har 900.000 biler, som er mere end ti år gamle, og de skal jo udskiftes løbende. Det er vesteuropas ældste bilpark," siger Lars Andersen.

Bilforhandlerne står i kø for at kapre kunderne, og Lars Andersen mener, at Opel er særdeles konkurrencedygtige på det danske bilmarked.

"Konkurrencen er skarp i dag. Man have biler, der signalerer et eller andet. Den profil har Opel på mange biler. Det er ikke længere nok at sælge på kvalitet," siger Lars Andersen.

Andersen & Martini har i dag syv bilforretninger spredt ud over det storkøbenhavnske område. Ens for alle syv er, at de holder fast i Opel, mens udvalget derudover varierer. Det spænder fra Corvette over Saab til Fiat.

Publiceret: 05. April 2011 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere