Bordene er dækket til 90 personer, når deer 25. april holdes fællesspisning for seniorer i cafeen på Møllebo. Pressefoto

Bordene er dækket til 90 personer, når deer 25. april holdes fællesspisning for seniorer i cafeen på Møllebo. Pressefoto

På torsdag: Fællesspisning skal skabe nye netværk

Kommunen og foreningen Spisevennerne bag senior-arrangement 25. april

arrangement Lyngby-Taarbæk Kommune inviterer i samarbejde med foreningen Spisevennerne til fællesspisning torsdag 25. april kl. 18-20 i cafeen på Møllebo, der ligger i hjertet af Lyngby ved Mølleåen.

Spisevennerne har i forvejen gode erfaringer med at afholde fællesspisningsarrangementer for seniorer. Og med støtte fra Værdighedsmilliarden har cafeerne på kommunens fire store plejecentre åbent året rundt til frokost, hvor der hver dag serveres smørrebrød og en varm ret.

"Maden smager bare bedre, når vi spiser i selskab med andre. Ved de arrangementer, Spisevennerne holder, mærker vi tydeligt, at deltagerne værdsætter et veldækket bord, at maden kommer ind på fade, og at der er en vært, der tager imod og sørger for at alle har det godt," fortæller formand for Spisevennerne Tommy Wedel i en pressemeddelelse fra Lyngby-Taarbæk Kommune.

Foreningen og kommunen er gået sammen om fællesspisningsarrangementet i anledning af den nationale 'Danmark Spiser Sammen' i uge 17.

"I Lyngby-Taarbæk har vi en række frivillige initiativer, som Spisevennerne er et godt eksempel på, samt kommunale tilbud som Caféåbent, Dansecafé og Livshistorisk café. Disse tilbud kan være medvirkende til at mindske og forebygge ensomhed,", fortæller afdelingsleder for aktivitet og frivillighed Charlotte Herbert i pressemeddelelsen.

"Vi håber med fællesspisningsarrangementet at kunne bidrage til, at der skabes nye netværk - ud over den dejlige oplevelse, det forhåbentlig bliver i sig selv at deltage," fortsætter hun.

Tilmelding senest 15. april

Der er plads til 90 deltagere og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet, der består af sprød, saftig, økologisk kylling med bagte rodfrugter, kartofler, sauce og gammeldags agurkesalat, citronfromage og kaffe/te og sødt.

Telefonisk tilmelding til Spisevennerne på telefon 2988 2346 senest 15. april.

jesl

Publiceret 22 April 2019 11:45

SENESTE TV