Desperat søgen efter Ulla - forsvundet i mere end halvandet døgn: "Hun kan være i livsfare!"

Nu er det mere end halvandet døgn siden Nordsjællands Politi indledte eftersøgningen af Ulla, der er forsvundet fra sit hjem i Holte. Situationen bliver mere alvorlig for hvert øjeblik, der går.

Af
Daniel Sennek

"Hun kan være i livsfare på grund af de vejrforhold, vi har, hvis hun opholder sig udendørs."

Så kort opsummerede vagtchef Michael Hansen fra Nordsjællands Politi situationen mandag overfor B.T. 75-årige Ulla er sporløst forsvundet, og derfor indledte Nordsjællands Politi en storstilet eftersøgning natten til mandag.

Mandag aften måtte eftersøgningen dog indstilles på grund af mørket, men den genoptages tirsdag, da kvinden endnu ikke er fundet.

"Vi holdt en pause med eftersøgningen, da vi blev nødt til at stoppe på grund af mørkets frembrud i går. Men eftersøgningen fortsætter i morgen. Vi håber, at der kommer en masse henvendelser fra borgerne, som kan lede os i en eller anden retning," forklarer vagtchef David Borchersen fra Nordsjællands Politi til B.T.

Politiet har en formodning om, at Ulla kan være søgt ind i Geels Skov i Holte.

Politiet opfordrer borgere i området til at tjekke skure, udhuse og garager igennem for at se, om Ulla kan have søgt ly der. Hun beskrives som 1,68 cm høj, buttet og har kort sort/gråt hår.

Hvis du ser kvinden eller ved, hvor hun kan opholde sig, bedes du kontakte Nordsjællands Politi på telefonnummer 114.

Publiceret 27 November 2018 00:00

SENESTE TV