Ledte efter mobiltelefon – i midterrabat på motorvej

Ønsket om at finde sin tabte telefon fik en mand til at se stort på sikkerheden

Der er flere gode grunde til at benytte sig af håndfri betjening og i øvrigt lade mobiltelefonen ligge i lommen, mens man kører bil. Den ene – og mest indlysende – er trafiksikkerhed, og den anden er, at man kan være så uheldig at tabe sin telefon ud af bilvinduet. Det var i hvert fald det, som ifølge en 26-årig mand fra Ishøj, skete, da han mandag eftermiddag kørte på Helsingørmotorvejen. Manden ville imidlertid meget gerne have sin mobiltelefon med sig hjem, så han standsede bilen og gik ud i motorvejens midterrabat for at lede efter den. Det skriver Nordsjællands Politi.

Publiceret 13 June 2018 19:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.