Arkivfoto

Arkivfoto

Kniv-overfald i Dyrehaven:

Nordsjællands Politi modtog omtrent 100 tip efter efterlysning

Af
MIkkel Brøgger Petersen

Nordsjællands Politi delte fredag en efterlysning af ti unge mænd, der muligvis var relevante for efterforskningen af et overfald begået i Dyrehaven nær Bakken for en måneds tid siden, hvor en 14-årig dreng blev stukket to gange med en kniv.

Politiet har efterfølgende modtaget cirka 100 tip, hvoraf flere borgere uafhængigt af hinanden bringer de samme navne i spil. Nordsjællands Politi er derfor relativt overbeviste om, at de nu kender identiteten på flere af de efterlyste personer. Af den grund har politikredsen valgt at af-publicere billederne og sætte efterlysningen på pause.

"Vores næste skridt i efterforskningen er at få de interessante personer ind til afhøring, så de kan give os deres version af, hvad de eventuelt måtte vide om episoden. Forhåbentlig fører det os tættere på gerningsmanden bag knivstikkeriet," fortæller politikommissær Søren Christensen fra Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Nordsjællands Politi lovede allerede kort efter knivstikkeriet, at de ville offentliggøre overvågningsbilleder fra området, hvis ikke de involverede parter selv henvendte sig til politiet og fortalte, hvad de vidste. Da det løfte ikke havde den ønskede effekt, blev billederne delt med offentligheden, og det førte altså til et hav af henvendelser.

Af hensyn til efterforskningen har Nordsjællands Politi ikke yderligere kommentarer til sagen i den nærmeste fremtid.

Publiceret 12 June 2018 10:30

SENESTE TV