Kniv-overfald i Dyrehaven:

Nordsjællands Politi modtog omtrent 100 tip efter efterlysning

Af
MIkkel Brøgger Petersen

Nordsjællands Politi delte fredag en efterlysning af ti unge mænd, der muligvis var relevante for efterforskningen af et overfald begået i Dyrehaven nær Bakken for en måneds tid siden, hvor en 14-årig dreng blev stukket to gange med en kniv.

Politiet har efterfølgende modtaget cirka 100 tip, hvoraf flere borgere uafhængigt af hinanden bringer de samme navne i spil. Nordsjællands Politi er derfor relativt overbeviste om, at de nu kender identiteten på flere af de efterlyste personer. Af den grund har politikredsen valgt at af-publicere billederne og sætte efterlysningen på pause.

"Vores næste skridt i efterforskningen er at få de interessante personer ind til afhøring, så de kan give os deres version af, hvad de eventuelt måtte vide om episoden. Forhåbentlig fører det os tættere på gerningsmanden bag knivstikkeriet," fortæller politikommissær Søren Christensen fra Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Nordsjællands Politi lovede allerede kort efter knivstikkeriet, at de ville offentliggøre overvågningsbilleder fra området, hvis ikke de involverede parter selv henvendte sig til politiet og fortalte, hvad de vidste. Da det løfte ikke havde den ønskede effekt, blev billederne delt med offentligheden, og det førte altså til et hav af henvendelser.

Af hensyn til efterforskningen har Nordsjællands Politi ikke yderligere kommentarer til sagen i den nærmeste fremtid.

Publiceret 12 June 2018 10:30

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.