Mand blottede sig for 87-årig med rollator på Frederiksdalvej

Af
Thomas Schiermacher

Fredag mellem kl. 11.35 og 11.55 blev en kvinde på 87 år noget chokeret, da hun kom gående med sin rollator på Frederiksdalvej i Geels Skov.

På en bænk sad nemlig en mand med bukserne nede, trøjen oppe og sit lem blottet. Kvinden vendte om og fik kontakt til en håndværker, der efterfølgende kørte den noget chokerede dame hjem.

Blotteren beskrives af Nordsjælland som mellem 30 og 35 år, dansk af udseende og med tatoveringer på både arme og ben. Han havde en bærepose med sig. 

Publiceret 11 June 2018 15:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.