Grøn Fremtid:

De vil gøre Lyngbyborgerne lidt grønnere

To lokale borgere er gået i spidsen for at inspirere andre til at leve mere bæredygtigt. Derfor har de dannet Foreningen Grøn Fremtid

Foreningen Grøn fremtid er stiftet af Lyngbyborgerne Dorte og Jan Gade Godsk Hansen. Formålet er at inspirere borgere og virksomheder til en mere bæredygtig livsstil, så de grønne områder kan bevares grønne og bæredygtige i Kgs. Lyngby, Danmark og verden.

6 ud af 10 mener at den grønne omstilling er vigtig…men ved ikke hvordan

Helt grundlæggende udspringer indsatsen for bæredygtighed ud fra viden om, at vi ikke fortsat kan leve som vi gør og af en drøm om, hvad det er for et samfund vi ønsker os i morgen. Ifølge Gallup mener 6 ud af 10 at den grønne omstilling er vigtig, men at manglende viden er en barriere for omstillingen og det vil foreningen rode bod på.

Konkret initiativer

Fra inspiration til data og konkret viden om bæredygtig livsstil

Foreningen står bag et testforløb, hvor 5 husstande i Kgs Lyngby, udfordres til at ændre deres livsstil til en mere bæredygtig livsstil. Forløbet er skabt med støtte og i samarbejde med BMW forhandler Jan Nygaard og DTU der indsamler data, der omsættes til konkret viden om, hvor de enkelte familier skal sætte ind for at leve mere bæredygtigt.

Inspiration, viden, grøn innovation og klimaaktivister

Den 2. juni vil foreningen afholde en bæredygtighedsfestival, på torvet foran rådhuset i Kgs Lyngby. Her vil der være udstillinger med, elbiler, elcykler, tøj, klimavenlig mad, bogbytte, foredrag og inspiration til det sidste nye indenfor grøn innovation. Alt sammen i samarbejde med kommunen, stadsbiblioteket og Det Grønne Område, foruden BMW forhandler Jan-Nygaard, Irma, E.on og DTU.

Almennyttig forening

Foreningen er baseret på frivillighed, så har du lyst til at give en hånd med i forberedelserne eller på selve festivalen kan foreningen kontaktes på 29804587 eller info@grønfremtid.dk.

Man kan blive medlem og støtte foreningens formål ved at indbetale 200 kr. på MobilePay 60742

Virksomheder der ønsker at støtte og fremme foreningens formål, kan kontakt foreningen for uddybning af mulighederne som samarbejdspartner eller deltagelse i festivalen./sig

Følg med på

www.grønfremtid.dk

#Grønfremtid

@ForeningenGronFremtid

Publiceret 11 April 2018 10:15

SENESTE TV