Efter lang tids måltørke vendte Lyngbys bomber tilbage

Jeppe Kjær scorede begge mål i 2-2 kampen mod OB

Af
Af Mikael Østergaard

Inden kampen mod OB havde Jeppe Kjær ikke scoret et eneste Superliga-mål i denne sæson og har i lange perioder fristet en tilværelse på udskiftningsbænken. Men i lørdags havde han fortrængt Mayron George fra startopstillingen og sagde eftertrykkeligt tak for tilliden.

Efter at OB indledningsvis havde et hovedstød på overliggeren, da Oskar Snorre var gået for langt ud af sit mål, startede Jeppe Kjær sit comeback med at banke bolden op i målhjørnet efter et par træk på tværs af banen. Andreas K. Jacobsen udlignede til 1-1 kort ind i 2. halvleg, men minutter efter var Jeppe Kjær som en høg over en tilfældig ripost og sparkede bolden i nettet til 2-1. Føringen holdt 12 minutter, da Mathias Greve udlignede til 2-2 på et smukt dykkende langskud.

Oskar Snorre præsterede en klasseredning alene med en OB-angriber, men den største chance tilfaldt indskiftede Emilio Simonsen, der alene foran mål sendte bolden forbi OB-keeper Sten Grytebust, men en forsvarsspiller kom på tværs lige før målstregen.

Hos Lyngby imponerede unge Adam Sørensen, der erstattede karantæneramte Michael Lumb. Hurtig og sikker i sine indgreb og med mod og overskud til at støde med frem. Jesper Christjansen sled og slæbte og fik erobret en masse bolde, og i målet var Oscar Snorre en sikker sidste skanse. Og så var det dejligt at se Jeppe Brandrup tilbage, selv om hans timing ikke var helt på plads efter den lange skadespause.

Selv om Lyngby stadig er uden sejr i 17 kampe, lover indsatsen godt inden de kommende nedrykningsopgør.

Lyngby-jubel efter Jeppe Kjærs mål til 1-0. Foto: Fodboldbilleder.dk

Lyngby-jubel efter Jeppe Kjærs mål til 1-0. Foto: Fodboldbilleder.dk

Publiceret 08 April 2018 16:30

SENESTE TV