Badehotellet på biblioteket:

Mød Amalie Dollerup

Amalie Dollerup, der har lokale rødder, fortæller på tirsdag om sine oplevelser med serien. Efter foredraget inviterer Stadsbiblioteket til samtalesalon om serien

Af
Af Pernille Borenhoff

Næsten 1,7 millioner så med, da sidste afsnit af Badehotellets 5. sæson i slutningen af marts blev sendt på TV2. Selvom serien ikke altid har høstet store roser fra anmelderne, så har publikum taget serien til sig. En af hovedpersonerne - Amalie Dollerup - har lokale rødder. Og hende kan man møde på Stadsbiblioteket tirsdag den 10. april kl. 19.

Her vil hun fortælle om, hvordan det er at optage serien, og hvordan foregår det bag kulisserne.

I serien spiller hun Amanda, der gennemgår en stor personlig udvikling fra forkælet teenager til selvstændig ung kvinde.

Efter foredraget med Amalie Dollerup inviterer biblioteket til samtalesalon om Badehotellet, hvor publikum får mulighed for at tale sammen om deres oplevelser med den populære serie, der vender tilbage i 2019 med nye afsnit.

Det er valgfrit, om man har lyst til at deltage i samtalesalonen, man er også velkommen til udelukkende at deltage i foredraget. Billetter a 50 kr. kan købes via bibliotekets hjemmesiden lyngbybib.dk.

Publiceret 05 April 2018 10:00

SENESTE TV