Så brast drømmen om alle gode gange tre

Virum Vipers tabte på hjemmebane stort til Stevnsgade i DM-semifinalen

Af
Af Mikael Østergaard

Virumhallen var fyldt til bristepunktet, da Virum Vipers onsdag aften tog imod Stevnsgade i den fjerde semifinale om det danske mesterskab.

Desværre fik hjemmeholdets fans ikke, hvad de havde sat næsen op efter: En sejr, der ville tvinge semifinalen ud i en femte og afgørende kamp.

Stevnsgade var i teten fra starten og førte efter første periode 26-18. I anden periode sørgede Maria Høgh for at holde Virum inde i kampen, men igen trak gæsterne fra til pauseføring på 45-34.

“Nu får vi chancen for at vise, hvad vi er lavet af”, sagde Virum-træner Lars Klussmann til DGO's udsendte, da holdene gik til pause.

Det startede da også godt nok med aggressivt Virum-spil og scoringer af Frederikke Mollerup og Caitlin Ingle til 39-45, men så var det slut.

Efter tredje periode førte Stevnsgade 64-41, og det hele endte med en sejr på 87-65 til gæsterne.

Eneste Virum-spiller over niveau var Maria Høgh, der sled og slæbte og scorede 21 point. Til gengæld svigtede kontraktspillere som Caitlin Ingle og Frederikke Mollerup totalt, ligesom også Emilie Schirmer var aldeles anonym. Bortset fra da hun i fjerde periode blev sendt fra banen med 5 fejl.

Profiler svigtede

Fik I så vist, hvad I er lavet af?

“Nej, bestemt ikke. Stevnsgade spiller en god kamp, og vi spiller en meget dårlig kamp. Skal man slå Stevnsgade, skal man vinde mange rebounds og ikke smide bolde væk, og vi løste ingen af de to opgaver”, lød svaret fra Lars Klussmann efter kampen.

“Man må spørge sig selv, hvordan vi kunne besejre dem i alle fire opgør i grundspillet og slå dem stort i den første semifinale. Mærkeligt nok bliver mine spillere usikre på sig selv og på medspillerne, men som træner påtager jeg mig skylden for, at de underpræsterer”, sagde Lars Klussmann og tilføjede, at han faktisk var endnu mere skuffet efter sidste uges nederlag i den tredje semifinalekamp i Nørrebrohallen:

“Her fører vi 45 sekunder før tid med 8 point. Det ærgrer mig grænseløst, at vi satte det forspring over styr. En sejr ville have givet et helt andet forløb”.

Virum: Maria Høgh 21, Rudiane Eduardo 11, Valerie Driscoll 10, Ellen Iversen 10, Caitlin Ingle 8 og Frederikke Mollerup 5.

Der var god grund til bekymrede miner hos Virum-spillerne i denne timeout. Bagerst til højre træner Lars Klussmann. Foto: Claus Braunstein

Der var god grund til bekymrede miner hos Virum-spillerne i denne timeout. Bagerst til højre træner Lars Klussmann. Foto: Claus Braunstein

Publiceret 05 April 2018 23:15

SENESTE TV