Kildevandring og skovfitness:

Stave, reb og malermåtter, væltede træstammer og træstubbe er en del af træningsudstyret

Foreningen bag Skodsborg Skofvitness inviterer i samarbejde med Dansk Vandrelaug til Kildevanddring. Turen starter ved Lyngby Station og slutter ved Kirsten Piils Kilde

Af
Af Pernille Borenhoff

Mange nybagte forældre har vinteren igennem trænet i skoven ved Skodsborg Station. Stave, reb og malermåtter, væltede træstammer og træstubbe er en del af træningsudstyret, når man går til skovfit. Babyerne bliver sunget for, hvis de bliver misfornøjet - for skovfitness træneren Jeanett Debb er også sangerinde, med en fortid som blandt andet børnejazzsangerinde.

Der er f.eks mange af deltagerne på holdene, der også tager med til de mange arrangementer, som foreningen bag skovfit står for. Det er nemlig KulNatur-forening Skodsborg, der er tovholder på en lang række kultur, natur og motionsarrangementer i lokalområdet.

Pjerrot og mødbradgryde

Den 7. april har et samarbejde mellem Dansk Vandrelaug og KulNatur-foreningen resulteret i en “kildevandring” med start fra Lyngby Station og endemål ved Kirsten Piils Kilde i Dyrehaven. Her vil KulNatur-foreningens ambassadør Pjerrot tage imod kildevandrerne ved den legendarisk kilde og her fortælle sagnet bag Kirsten og kilden.

Turen går derefter viderer til restaurant Røde Port, hvor der venter mørbradgryde og et lille foredrag fra manden bag Pjerrot-masken, Kurt Flemming.

I anledning af at Skodsborg skovfitness netop har haft fire- års fødselsdag, er det muligt for nye medlemmer at træne en måned gratis i det udendørs træningscenter. Man skal blot tilmelde sig senest 1. april. Er man medlem af skovfit.dk, er man også automatisk medlem af KulNatur-foreningen, så man kan få fordele og rabatter på kultur, natur og motionsarrangementer.

Publiceret 29 March 2018 09:00

SENESTE TV