Fernisering i Damhuset

Torsdag er der fernisering i Damhuset på en udstilling med værker af kunsthåndværker Debbie Motsenigou Kronsteds unikke kunst i materialet Polymer Clay

Damhuset på Lyngby Hovedgade præsenterer en særudstilling af kunsthåndværker Debbie Motsenigou Kronsteds unikke kunst i materialet: Polymer Clay.

En dekorationskunst, som er ret ukendt herhjemme, men til gengæld er stor i f.eks. USA, hvor kunstarten begyndte og i dag er anerkendt som ”Polymer Clay Art”. Flere gallerier og museer med design- og samtidskunst har samlinger med kunstarten, hvor Racine Art Museum i Wisconsin er det førende museum på området.

”Vi opdagede kunstneren sidste år og blev meget fascinerede af hendes kreativitet og beherskelse af mange teknikker med fine detaljer i værkerne, som er produkter af en krævende arbejdsproces. Værkerne, som kan være skåle, lamper, tekander, vaser, billeder eller smykker, har en smittende livsglæde og et eksperimenterende farve- og formsprog. Vi har igennem et halvt år haft et mindre udvalg af hendes kunst i butikken, som vores kunder har taget imod med begejstring,” siger keramiker, arkitekt Ella Moltke og medindehaver af Damhuset.

Der er fernisering torsdag den 22. marts kl. 16–18, og udstillingen kan ses til og med 24. maj.

Damhuset har åbent alle hverdage fra kl. 10-17.30 og lørdage kl. 10-14. /peb

Publiceret 21 March 2018 19:00

SENESTE TV