Tøj og ting til fattige børn:

Masser af fine sager hos Mødrehjælpen i Virum

Borgmester Sofia Osmani lagde vejen forbi Mødrehjælpens butik på Geels Plads i Virum

"Jeg synes genbrug er genialt. Godt for miljøet og økonomien - og så er det ekstra rart, når pengene som her går til et godt formål,” sagde borgmester Sofia Osmani, imens hun for nylig bladrede igennem de mange fine stykker tøj på stativet i Mødrehjælpens butik på Geels Plads i Virum. Tøjet, som hænger på bøjlerne, er nøje sorteret, vasket og strøget af de mange frivillige i butikken. De kunne hjertens gerne bruge endnu flere hænder, da folk i lokalområdet er meget søde til at donere.

Flere initiativer

Sofia Osmani blev vist rundt i butikken af formanden for Mødrehjælpens lokalforening, Lillian Ekstrand, der kunne fortælle, at de ser frem til endnu mere aktivitet i butikken, så lokalforeningen har mulighed for at søsætte flere aktiviteter til gavn for børnefamilier.

Lige nu kører ”Måltidet” hver anden mandag på Kongevejen Skole, hvor det er muligt at lave mad sammen med sine børn og andre børnefamilier. ”Den rullende kagemand” er ligeledes en aktivitet, hvor man som familie kan få hjælp til afholdelse af fødselsdag for sit barn. ”Vi arbejder bl.a. på en tur til Knuthenborg Safari park til sommer, men dette kan først blive en realitet, når der for alvor kommer gang i salget” fortæller Lillian Ekstrand.

Det bidrager borgmester Sofia Osmani til med den t-shirt, hun tager ned fra stativet og lægger op på disken for at betale. ”Er det på MobilePay eller kontant?” spørger Joan Allengreen, som er frivillig i butikken.

Det er frivillige som Joan, der mangler flere af. Hun kommer i butikken 2-3 gange om ugen og er med til at gøre en forskel for lokalforeningen og børnefamilier. Joan er desuden glad for det, som hun får igen i form af søde kollegaer og hun glæder sig til, at de bliver endnu flere.

Sofia Osmani hiver begejstret mobilen op af tasken og afslutter sit besøg med at sige: “Det er dejligt, at vi i Lyngby Taarbæk Kommune har ildsjæle, der gerne vil give deres tid til at hjælpe andre”.

Kig forbi Mødrehjælpens butik og få en snak med de frivillige. Hvis lysten om at bidrage til butikken skulle være vækket, så ring til den butiksansvarlige Anita Holm Lassen på telefon: 29790214.

Borgmesteren fandt noget hun kunne bruge. Og så blev der handlet.

Borgmesteren fandt noget hun kunne bruge. Og så blev der handlet.

Publiceret 14 March 2018 07:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV