Debat:

Letbanen er dårligt købmandsskab

Henning Larsen, Myrtevang 13, Virum

Staten vil gerne ud af Hovedstadens letbaneprojektet for at slippe for at være med til at betale for uforudsete anlægsudgifter. Og det kan man jo godt forstå - set fra statens side.

Et flertal i Lyngby-Taarbæk Kommunes kommunalbestyrelse har nu stemt for at godkende, at staten træder ud af letbanen. Det kalder jeg dårligt købmandsskab: at påtage sig en risiko uden at få noget for det. For når staten vil ud af letbanen, er det selvfølgelig fordi, der er en risiko. Så hvis/når økonomien skrider, og Lyngby-Taarbæk må forhøje skatten eller i gang med kedelige besparelser, så må vi huske at tænke på Socialdemokratiet, Venstre, Radikale, SF og Enhedslisten.

Publiceret 13 March 2018 17:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Tak for hjælp ved færdselsulykke

Vi vil gerne takke de forbipasserende, som tirsdag 29. hjalp med at få os på fode igen efter en færdselsulykke

Vi kom på scooter ned af Engelsborgvej og bremsede lidt sent op for de røde lys.

Vi holdt stille ved de utydelige hvide striber, da en motorcykel kom bagfra og kørte ind i os, så vi væltede om på siden, hvor jeg kom til at ligge under scooteren med min mand delvist ovenpå. En snarrådig dame fra Hillerød, Henriette, standsede sin bil, stod ud og sammen med andre hjalp hun os begge fri af scooteren.

Såvel motorcykelkøreren fra Belgien som vi var ret chokerede.

Han erkendte sin skyld i ulykken, som skyldtes hans uopmærksomhed.

På fortovet gik nogle mennesker, som var utrolig søde til at tilbyde mælk eller vand til os. Disse personer fik vi ikke navne på, og vil derfor gerne bringe dem vores tak. Ligesom vi var taknemmelige over, at Henriette tilbød mig at sidde i sin bil og drikke lidt vand.

Bagefter kørte hun mig hjem til Bondebyen, og vi fik os en lille snak, indtil en af vore naboer kom til og hjalp os med a kontakte 1813 af hensyn til eventuel lægehjælp.

Alle disse rare mennesker vil vi gerne sige tak til for jeres hjælpsomhed og omsorg, det hjalp.

Og heldigvis brækkede vi ikke noget, men blev noget forslåede og har smerter endnu. Og både vi og belgieren er ved at komme os over chokket.

Vi har dog været nødt til at aflyse en rejse til Italien i denne uge.