Ekstremt mange indbrud i weekenden:

Hummeltoftevej, Lundtoftevej og Holmevej udsat for ubudne gæster

Biler, huse og lejligheder har i løbet af weekenden har ubudne gæster

Af
Af Pernille Borenhoff

Nordsjællands Politi havde mandag formiddag fået anmeldelser om 21 indbrud og mange tyverier fra biler i løbet af weekenden. Og mange af disse forseelser har fundet sted i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Der har blandet andet været indbrud på Hummeltoftevej, Lundtoftevej og Hvidegårdsparken,

En sort VW Touran på Holmevej i Virum har fået knust forreste højre siderude og frastjålet integreret GPS og radioanlæg.

På Glaciet i Kgs. Lyngby gik det natten mellem lørdag og søndag ud over en Skoda Superb, der ligeledes fik knust højre siderude. Også herfra er der stjålet integreret radio og GPS.

På p-pladsen ved Københavns Golfklub var der torsdag i sidste uge indbrud i en Mercedes Benz, der ligeledes fik knust højre forreste siderude. Fra bilen blev der stjålet fire dæk med alu-fælge. En kuffert med tøj, en sort Samsonite computertaske med computer samt en sort iPhone.

Publiceret 12 March 2018 13:30

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Undskyld, men kommunen kan hjælpe, hvis du har alkoholproblem

Undskyld, men Lyngby-Taarbæk Kommune vil gerne hjælpe dig, hvis du har et alkoholproblem! Formand for Liberal Alliance i Lyngby-Taarbæk Kommune, Thomas Frederiksen, skriver i et debatindlæg i Det Grønne Område den 24. maj 2018 ”Undskyld, men kommunen vil gerne vide, om du drikker for meget?”. Thomas Frederiksen mener, at Kommunalbestyrelsen burde have stemt nej til forslaget om, at kommunens frontpersonale tidligt og systematisk skal spørge ind til borgernes alkoholvaner, da han betragter det som en utidig kommunal indblanding i privatsfæren.

I Beskæftigelses- og Integrationsudvalget vil vi gerne understøtte kommunens Sundhedsstrategi - herunder en systematisk og tidlig opsporing af alkoholproblemer. Lyngby-Taarbæk Kommunes sundhedsstrategi for 2016-19 er vedtaget af en enig kommunalbestyrelse – også med opbakning fra LA.

Vi ved, at store mængder alkohol er dårligt for helbredet og at et for stort forbrug af alkohol kan påvirke mange aspekter af livet. Et stort forbrug af alkohol øger desuden risikoen for at falde ud af arbejdsmarkedet eller komme på sygedagpenge og det har store konsekvenser for den enkelte og dennes pårørende. Derudover har det store samfundsøkonomiske konsekvenser. I Danmark vurderes det, at overforbrug af alkohol koster samfundet 13 mia. kr. om året.

Derfor støtter Beskæftigelses- og Integrationsudvalget op omkring en systematisk og tidlig opsporing af alkoholproblemer, når eksempelvis jobcentrets medarbejdere er i kontakt med kommunens borgere – og vi har stor tillid til at medarbejderne møder kommunens borgere med både respekt og professionalisme.