Ekstremt mange indbrud i weekenden:

Hummeltoftevej, Lundtoftevej og Holmevej udsat for ubudne gæster

Biler, huse og lejligheder har i løbet af weekenden har ubudne gæster

Af
Af Pernille Borenhoff

Nordsjællands Politi havde mandag formiddag fået anmeldelser om 21 indbrud og mange tyverier fra biler i løbet af weekenden. Og mange af disse forseelser har fundet sted i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Der har blandet andet været indbrud på Hummeltoftevej, Lundtoftevej og Hvidegårdsparken,

En sort VW Touran på Holmevej i Virum har fået knust forreste højre siderude og frastjålet integreret GPS og radioanlæg.

På Glaciet i Kgs. Lyngby gik det natten mellem lørdag og søndag ud over en Skoda Superb, der ligeledes fik knust højre siderude. Også herfra er der stjålet integreret radio og GPS.

På p-pladsen ved Københavns Golfklub var der torsdag i sidste uge indbrud i en Mercedes Benz, der ligeledes fik knust højre forreste siderude. Fra bilen blev der stjålet fire dæk med alu-fælge. En kuffert med tøj, en sort Samsonite computertaske med computer samt en sort iPhone.

Publiceret 12 March 2018 13:30

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Tak for hjælp ved færdselsulykke

Vi vil gerne takke de forbipasserende, som tirsdag 29. hjalp med at få os på fode igen efter en færdselsulykke

Vi kom på scooter ned af Engelsborgvej og bremsede lidt sent op for de røde lys.

Vi holdt stille ved de utydelige hvide striber, da en motorcykel kom bagfra og kørte ind i os, så vi væltede om på siden, hvor jeg kom til at ligge under scooteren med min mand delvist ovenpå. En snarrådig dame fra Hillerød, Henriette, standsede sin bil, stod ud og sammen med andre hjalp hun os begge fri af scooteren.

Såvel motorcykelkøreren fra Belgien som vi var ret chokerede.

Han erkendte sin skyld i ulykken, som skyldtes hans uopmærksomhed.

På fortovet gik nogle mennesker, som var utrolig søde til at tilbyde mælk eller vand til os. Disse personer fik vi ikke navne på, og vil derfor gerne bringe dem vores tak. Ligesom vi var taknemmelige over, at Henriette tilbød mig at sidde i sin bil og drikke lidt vand.

Bagefter kørte hun mig hjem til Bondebyen, og vi fik os en lille snak, indtil en af vore naboer kom til og hjalp os med a kontakte 1813 af hensyn til eventuel lægehjælp.

Alle disse rare mennesker vil vi gerne sige tak til for jeres hjælpsomhed og omsorg, det hjalp.

Og heldigvis brækkede vi ikke noget, men blev noget forslåede og har smerter endnu. Og både vi og belgieren er ved at komme os over chokket.

Vi har dog været nødt til at aflyse en rejse til Italien i denne uge.