Cirkus Baldoni er tilbage i Lyngby

Igen i år har Cirkus Baldoni lagt deres landspremiere i Lyngby. Det er tirsdag den 20. marts kl. 18.30. Årets forestilling har fået titlen Danish Dynamite

Cirkus Baldoni er klar til at byde velkommen til sæson nr. 16, hvor de traditionen tro starter med at slå teltet op ved Firskovvej i Lyngby.

I år er det 250 år siden, at en engelsk officer “opfandt” det moderne cirkus. Det hylder Cirkus Baldoni med en forrygende flot forestilling, som de har valgt at kalde Danish Dynamite.

“Det er smilet, atmosfæren og den lune stemning der gør det til et hjerteligt og humørfuldt besøg for hele familien at besøge Cirkus Baldoni. Således er mottoet som altid ”forestillingen begynder når billetten købes”. Det skriver Cirkus Baldoni i deres pressemeddelelse.

For alle har en rolle at spille både i og udenfor teltet.

Cirkusdirektøren står som altid i indgangen og byder folk velkommen, cirkusprinsessen serverer popcorn og klovnen laver sjov med folk, når de kommer ind. Tilsammen giver det en stemning af, at være tæt på det hele.

Og når forestillingen er slut står alle artister og siger farvel og på gensyn til publikum.

Kim Kenneth er klar til at tryllebinde publikum.

Kim Kenneth er klar til at tryllebinde publikum.

Årets forestilling

Sæson nr. 16 byder på artister fra både Europa, Afrika og Danmark for Cirkus Baldoni har valgt at engagere en håndfuld danske top artister.

Mød blandt andet verdens illusionisten Kim Kenneth, der på sin helt egen spektakulære facon vil tryllebinde både børn og voksne, kaskadøren Freddie Steckel, der sammen med sin helt nye partner og en stol og et bord tager publikum med på en ”falden på halen” rejse, som han i øvrigt har rejst verden rundt med, det meste af sit liv.

Fra Mombassa i Kenya kommer fire akrobater der snor sig, bygger menneskelige pyramider og jonglere så man næsten ikke tror sine egne øjne. De har hele vinteren trænet på et sandt kraftnummer hvor man virkelig kan se hvilken styrke de er i besiddelse af.

Sabel-balance er en særlig cirkus disciplin ikke mange mestrer, men I år kan du møde en af de bedste. Det er italienske Jessica.

En cirkusprinsesse hører sig naturligvis også til. Miss Maria er syvende generation af en Tjekkisk artistfamilie. Når hun svinger sig øverst i cirkus kuplen langt oppe over manegen sidder de fleste og holder vejret i spænding.

Klovnerier er der som altid rigeligt af i Cirkus Baldoni og i år er ingen undtagelse. Danilo bliver i år på fornemmeste vis igen ledsaget af sin partner Cindy og af det musikalske geni Eddie. Cirkusdirektør René Baldoni kæder selvfølgelig det hele sammen i selskab med sin trofaste følgesvend løven Leonardo./sig

Program

Lørdag den 17. marts 2018, kl. 15.00 er absolut første forestilling, søndag den 18. marts kl. 15.00 og mandag den 19. marts kl. 17.00, alle tre forestillinger er forpremiere og priserne er derfor lavere end normalt, se mere på www.baldoni.dk.

Tirsdag den 20. marts kl. 18.30 har Cirkus Baldoni deres store landspremiere og her vil der være enkelte billetter til salg. Fredag den 23. marts afholder de familiedag og i denne anledning vil priserne også være lavere end ellers, se mere på www.baldoni.dk. Lørdag den 24 og søndag den 25. marts 2018, spiller de også deres normale forestilling, begge dage kl. 15.00.

Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk eller på ebillet.dk.

Det er også muligt, at reservere billetter på telefon: 20866010 hverdage ml. 9-14, weekender ml. 11-13, samt på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.

Baldoni lover igen i år masser af klovnerier.

Baldoni lover igen i år masser af klovnerier.

Konkurrence

Hvornår har Cirkus Baldoni landspremiere i Lyngby?
Skriv dit svar til konkurrence@dgo.dk
Husk at skrive navn og adresse.
Vi trækker lod blandt de rigtige svar torsdag den 15. marts.
Vinderne får direkte besked.

1. præmie 4 x billetter til 1. plads, (værdi kr. 190 pr. billet) samt et billede med vinderen og løven Leonardo
2. præmie 8 x 2 billetter til 2. plads (værdi 160 pr. billet.)

I forbindelse med premieren Baldoni en ekstra præmie.
Fire billetter til 1. plads samt fire gange premierebuffet efter forestillingen, sammen med hele vores stab og andre inviterede gæster.

Publiceret 12 March 2018 11:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV