Lyngby manglede heldet i Haderslev:

Skydetelt uden gevinst

Lyngby vadede i chancer i slutminutterne mod SønderjyskE, men tabte 1-0

Af
Af Mikael Østergaard

De sidste 10 minutter af kampen mellem SønderjyskE og Lyngby udviklede sig til et rent skydetelt for Lyngby-spillerne.

En indtil da fornærmende passiv Mayron George indledte fyrværkeriet med to kvalificerede afslutninger. Så var det indskiftede Emilio Simonsens tur, da han med et par knivskarpe driblinger på et lille område kom fri til afslutning. I overtiden fik Herolind Shala en stor chance, og i de døende sekunder blev Mathias Hebo spillet helt fri af Martin Ørnskov midt for mål, men skød lige på sønderjydernes målmand. Og så sluttede det 1-0 til hjemmeholdet.

SønderjyskE startede bedst, og Oskar Snorre måtte trække en håndboldmålmandsredning ud af ærmet for at parere et hovedstød tæt under mål. Kort efter var den unge keeper igen på plads, da Mikael Uhre blev spillet fri.

Hjemmeholdet spillede sig for nemt igennem i Lyngbys højre side, hvor 19-årige Emil Bodholt-Larsen havde store problemer med at modstå presset, men heldigvis var Martin Ørnskov på toppen med fin fornemmelse for at komme på tværs af afleveringer ind foran mål.

Oskar Snorre havde styr på SønderjyskE's angribere, men var chanceløs, da Thomas Sørensen satte foden på et indlæg, så bolden gik i eget net til 1-0 til SønderjyskE. Det er ved at blive en dårlig vane for Thomas Sørensen at lave selvmål.

Jeppe Kjær var tæt på udligning, da Gustav Marcussen spillede ham indenom. Den lille angriber tog et træk ind i banen, men afslutningen sad lige på målmanden. Kort inden pausen var Herolind Shala på færde, men afslutningen blev rettet af til hjørnespark.

Kort ind i 2. halvleg blev Jeppe Kjær skiftet ud med teenageren Emilio Simonsen, og det skulle vise sig at blive en klar forstærkning. Der er både speed og driblefærdigheder i den lille spiller. Også stor ros til Michel Lumb på venstre kant.

Oskar Snorre måtte igen finde storspillet frem, da Christian 'Greko' Jacobsen blev spillet helt fri, og da hjemmeholdet kort efter fik vist en spiller ud, anede Lyngby morgenluft.

Mathias Hebo sendte et brag af et langskud på underkanten af overliggeren, og selv om både Christian 'Greko' Jacobsen og Simon Kroon havde store chancer, jagtede Lyngby stadig udligningen. Men trods et hav af muligheder i slutfasen, lykkedes det ikke.

Publiceret 11 March 2018 16:15

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV