Undertippede Virum-Sorgenfri vandt DM-bronze i tennis

Slog naboerne fra Lyngby i tæt drama

Af
Af Mikael Østergaard

Efter semifinalenederlag på 1-4 til henholdsvis HIK og KB stod Virum-Sorgenfri og Lyngby over for hinanden i bronzekampen i indendørs tennis for hold.

Lyngby har utallige gange tidligere været med i DM-slutspillet, mens det var første gang, at Virum-Sorgenfri optrådte i det fine selskab.

Lyngby var handicappet af afbud fra Frederik Løchte Nielsen, og det udnyttede opkomlingerne fra naboklubben til at vinde en overraskende sejr på 3-1.

Tobias Galskov stod for Lyngbys enlige gevinst ved sikkert at besejre Mathias Olsen 6-2, 6-3. Til gengæld var der kamp til stregen i de øvrige kampe, som Virum-Sorgenfri alle vandt i match tiebreak. Mohamed Shabib vandt 1. singlen 6-4 5-7 10-8 over Oliver B. Pramming, Frederik Nymann besejrede i 3. single Patrick Kristensen 6-4, 7-5 10-8, og i 4. single sikrede Hans Stentoft bronzemedaljen ved at vinde 1-6 6-1 10-5 over Andreas Bang.

Kræver tilgang udefra

For Virum-Sorgenfri er bronzemedaljen en belønning for flere års målrettet satsning på at udvikle egne spillere og samtidig tiltrække spillere udefra, som vil være en del af eliteprojektet.

“Vi kan nok ikke forvente at komme endnu højere op med dette hold. Det kræver tilgang udefra, men forhåbentlig er der topspillere, der vil være med i vores koncept”, siger sportschef Claus Løppke, der ikke havde mulighed for at overvære DM-slutspillet. Han var nemlig i England for at se Manchester United mod Liverpool.

“Ingen havde for 8 måneder drømt om, at vi skulle spille om medaljer, så jeg bestilte dengang billet til fodboldkampen. Men jeg har selvfølgelig været i kontakt med spillerne og ønsket dem tillykke med resultatet.

Publiceret 11 March 2018 21:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV