Succes for chokoladesøstre i Virum

I Virum ligger den skønneste lille chokoladeforretning, La Grassa, der forfører både børn og voksne med fyldte chokolader og fantastiske flødeboller

Af
Signe Steffensen

 Det er ikke for svage sjæle at træde indenfor i La Grassa i Virum, hvor fristelserne ligger side om side.

Her er kunstfærdige påskeæg, dekorative små hjerter og flotte flødeboller.

Den lille forretning på Grønnevej i Virum emmer af kærlighed til håndværket, og det er en krævende proces at kreere fyldte chokolader helt fra bunden. Det kan man ved selvsyn se i forretningen, for det er også her, chokoladerne blive lavet. Lige nu er der særlig travlt, for påske er også chokoladehøjtid, og i øjeblikket er de i færd med at støbe æggeskaller af chokolade og trille påskeæg, så de kan følge med de mange bestillinger, der lige nu tikker ind.

Det er to et halvt år siden, at søstrene Mille Pristed og Trine Dam åbnede dørene til den lille chokoladeforretning La Grassa. De havde længe gået med ideen om at springe ud som selvstændige og skabe noget sammen. Og den sommer besluttede de sig for at gøre alvor af drømmen og lejede sig ind i et lille lokale på Grønnevej i Virum.

Allerede kort tid efter åbningen kunne de godt se, at de havde svært ved at følge med efterspørgslen, og de ansatte endnu en konditor Stine Pihl Ryberg, og da nabolokalet blev ledigt, valgte de at udvide butikken yderligere.

Men sjælen i forretningen og ambitionerne er stadig de samme. Godt håndværk og god kvalitet til en rimelig pris. De har masser af stamkunder, der kigger forbi, og som regel er der altid tid til en snak, for det skal være en rar oplevelse at komme i La Grassa, der i øvrigt betyder ”Den fede” på italiensk.

Skulle man lægge vejen forbi, kan man også få en kop kaffe eller en kop varm chokolade, som hvis vejret tillader det, kan nydes foran forretningen. Men der er ingen planer om at indrette en egentlig café. For de har rigeligt at se til, som det er nu. Men selvom der er travlt, nyder de deres nye liv som selvstændige og ikke mindst glæden ved at skabe noget sammen.

”Vi supplerer hinanden godt. Trine styrer kontoret og forretningen, og jeg fokuserer på produktionen, så der er en klar arbejdsdeling, og faktisk ser vi også meget til hinanden i vores fritid,” siger Mille Pristed.

En hjemmelavet påskehare af det fineste chokolade.

En hjemmelavet påskehare af det fineste chokolade.

Påskeæg på stribe.

Påskeæg på stribe.

Måske skulle man komme i gang med at sende nogle gækkebreve.

Måske skulle man komme i gang med at sende nogle gækkebreve.

Publiceret 10 March 2018 11:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV