Ugens buket gik til Sara fra Føtex:

“Nu bliver jeg nødt til at blive her”

Sara Von Mehren-Marx, der arbejder ved selvbetjeninger i Føtex, Lyngby Storcenter, fik denne uges buket farvestrålende tulipaner

Af
Af Pernille Borenhoff

Hvis ikke Føtex i Lyngby Storcenter allerede vidste det, så ved de det i hvert fald nu - at de er velsignet med en medarbejder ud over det sædvanlige.

“Hun er altid smilende og hjælpsom overfor alle. Vi får samtidig en hyggelig samtale, hvor hun er engageret samtidig med, at hun hele tiden har øje for, om nogle har brug for hjælp... uden Sara var det ikke sikkert, at vi ville handle her, og når Sara har ferie, kommer vi ikke så tit som ellers.”

Således skrev Niels Nørbæk til Det Grønne Område. Han kommer stort set dagligt i Føtex og ofte i selskab med sin 90-årige mor, der er helt enig med sin søn i karakteristikken af Sara.

Det var en anden kunde - Susy Høgenhav - der havde opfordret Niels Nørbæk til at skrive på vegne af de tilfredse kunder, og da Sara Von Mehren-Marx fredag formiddag skulle overraskes med blomster, var ikke blot de to, men også flere andre tilfredse kunder mødt på for at tilkendegive, hvor meget Saras tilstedeværelse i Føtex betyder for dem.

“Hun fortjener simpelthen at blive anerkendt. Hun er fantastisk skøn. Hun er venner med alle, der kommer gennem selvbetjeningen. Der er mennesker, der bare udfører deres job. Hun er en, der udfører det fantastisk, og det er, som om hun er i familie med os alle,” siger Susy Høgenhav, der er blevet så gode venner med Sara og hendes mand, at de kommer og besøger hende i kolonihaven og til tider hjælper med lidt praktisk arbejde.

Da Sara fik de farvestrålende tulipaner fredag formiddag, var der mange kunder, der kom ilende til for spontant at give udtryk for, hvor meget Sara havde fortjent anerkendelsen.

Sara selv blev naturligvis både overrasket og rørt. Men hun synes ikke, at hun gør noget særligt.

“Det er sådan nogle mennesker, som de her, der gør, at det er sjovt at være på arbejde. Man står og snakker og lærer folk at kende. Der er lidt, som om vi er en stor familie,” siger Sara, der har været ansat i Føtex i Lyngby Storcenter i 9 år.

“Nu bliver jeg nødt til at blive her,” siger hun.

“Der er mennesker, der bare udfører deres job. Hun er en, der udfører det fantastisk”

“Hvis Sara har ferie, så kommer vi her ikke så meget. Hun er fantastisk,” lød det samstemmende fra de seks kunder, der var mødt op for at overraske Sara med <U>Ugens Buket. Foto: Pernille Borenhoff</U>

“Hvis Sara har ferie, så kommer vi her ikke så meget. Hun er fantastisk,” lød det samstemmende fra de seks kunder, der var mødt op for at overraske Sara med Ugens Buket. Foto: Pernille Borenhoff

Publiceret 09 March 2018 11:30

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV