Nu løftes sløret:

Lyngby Storcenter bliver klædt på til fremtiden

Torben Schwabe, der er direktør Lyngby-Storcenter, har længe måttet træde vande, når han blev spurgt, hvad der skulle ske på førstesalen i centeret. Men i denne uge kunne han endelig løfte sløret for en del af planerne

Af
Signe Steffensen

Hun var det hotteste i 70'erne, og det er da også en værdsat og klassisk dame, der nu får en ordentlig makeover.

Centerdirektør Torben Schwabe ved godt, at Lyngby Storcenter har en trofast fanskare, for hvem det kan være svært med alle de forandringer. Men de nye tiltag er nødvendigt i en branche under konstant forandring. Og selvom der er trofaste kunder, der stadig begræder omlægningen af Store Torv til et bespisningsområde, så er han ikke i tvivl om, at det var det helt rigtige at gøre.

”Spiseoplevelser er noget af det kunderne i stigende grad efterspørger, og jeg kan godt forestille mig, at vi fremadrettet får flere små oaser rundt omkring i centeret, hvor man kan få noget at spise.”

Planerne for første sal

Men det helt store spørgsmål har været, hvad der skulle ske på førstesalen i Lyngby Storcenter. I det hele taget har der været masser af tomme lejemål rundt omkring i centeret, og Torben Schwabe er siden sidste efterår med mellemrum blevet spurgt om centeret var ved at lukke.

”Og det er vi altså ikke. Vi har bare ikke kunnet løfte sløret for, hvad der skulle ske før nu. Men jeg kan godt forstå, hvis vores kunder af og til har tænkt, at her virker meget tomt, og der har vi måske ikke været gode nok til at kommunikere det ud, men nu er der hængt skilte op i de tomme forretninger, så man kan se, hvem, der kommer til at flytte ind.

Storcenterets ejere har brugt det seneste halvandet år på at skabe plads til blandt andet Arket og H&M Home, der skal flytte ind på førstesalen. I den proces er nogle butikker blevet opsagt, mens de fleste er blevet tilbudt at flytte ned i stueetagen.

”Det har været et stort puslespil og selvfølgelig også svært, fordi vi har været nødt til at sige farvel til nogle forretninger. Men jeg tør godt sige, at vi med den her plan har fremtidssikret Lyngby Storcenter de næste mange år med en vifte af unikke butikker ,” siger Torben Schwabe.

Flere kvadratmeter

Bonnies Dyrecenter, der tidligere lå inde i centeret ud mod Kanalvej er flyttet ind i naboejendommen på Klampenborgvej. Det er sket for at give plads Søstrene Grene, der dog ikke får mindre plads. Faktisk ender de med at blive kædens største forretning, da man har fået lov til at udvide og bygge en førstesal på denne del af centeret.

I ombygningsprocessen har man desuden nedlagt lagerfaciliteter og baglokaler, så man inden for de eksisterende rammer har fundet mange flere kvadratmeter, der nu er kommet i spil.

Og det er blandt andet hele retænkningen af kvadratmeterne på førstesal, der nu skaber plads til flere nye internationale forretninger.

Klassisk kvalitet

På førstesalen bliver H&M udvidet med H&M Home. Desuden åbner Arket, der er et selvstændigt brand under H&M med klassiske kvalitetsprodukter. Den overordnede linje er kvalitet i simpel, tidløst og funktionelt design.

”Jeg synes det er ret fantastisk, at de åbner her hos os. Ud over et shopping center i London, der hedder Westfield, som lige overhaler os inden om, så er vi det første center i verden, der kan præsentere Arket,” siger Torben Schwabe.

Men yderligere to store forretninger komme til at indtage førstesalen, hvilke det bliver, kan dog ikke offentliggøres endnu, men Torben Schwabe forventer, at de kan løfte sløret for den sidste del af planerne i løbet af de næste par uger.

Der forventes at være åbning af de ny forretninger i november 2018.

De flytter eller er flyttet fra førstesalen til stueetagen

Søstrene Grene

Glitter

Bad Boys

Ladies Nails

Pandekagehuset

Gamestop

Zizzi

Levis

Ladies Naila er flyttet ned i stueetagen.

Ladies Naila er flyttet ned i stueetagen.

Her kommer Søstrerne Grene til at ligge.

Her kommer Søstrerne Grene til at ligge.

OGså Levis er kommet på plads i stueetagen.

OGså Levis er kommet på plads i stueetagen.

null

Publiceret 07 March 2018 11:45

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV