David Nielsen fisker spillere i sin gamle klub

Den tidligere cheftræner har været hård ved Lyngby, der tabte til både OB og Hobro

Af
Af Mikael Østergaard

David Nielsen var en populær herre i sin tid som cheftræner i Lyngby, men siden er hans image blegnet. Først hentede han Casper Højer Nielsen til AGF, og i sidste uge blev det offentliggjort, at han også har fået Bror Blume til at skifte til Aarhus. Og ifølge DGO's kilder har han forgæves forsøgt at lokke endnu flere Lyngby-profiler, bl.a. Mikkel Rygaard og Jesper Christjansen, til sin nye klub i den periode, hvor Lyngby var konkurstruet.

Åreladningen har været hård ved Lyngby, der i midt-ugekampen tabte 1-3 til OB, og i lørdags fik bøllebank af Hobro.

Hobro sad på spillet fra første fløjt, men skulle have hjælp af Lyngbys anfører, Thomas Sørensen, til at komme på måltavlen. Først blev et frispark sendt på stolpen, og da Quincy Antipas sendte returen på tværs af målet, ramte bolden Thomas Sørensen og fortsatte i nettet.

Gæsterne kom på 2-0, da Oliver Lund begik straffespark, som Hobro-topscorer Alexander Kirkevold tog sig af. Oskar Snore havde hånd på skuddet, men bolden fortsatte i mål. Mod slutningen cementerede Alexander Kirkevold sejren til 3-0.

Emilio Simonsen og Adam Sørensen fik begge debut i Lyngby-trøjen, og med sine 17 år og 112 dage blev Adam Sørensen den yngste mand til at få debut i Superligaen for Lyngby Boldklub.

Heldigvis tabte både Randers og Helsingør også, og der er således stadig 3 point ned til en direkte nedrykning. Og da bundproppen Helsingør i weekenden møder FCK, ser situationen stadig lys ud for Lyngby med kun 2 spillerunder tilbage.

Næste opgave for Lyngby Boldklub er mod SønderjyskE den 11. marts på Sydbank Park.

Publiceret 05 March 2018 15:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV