DEBAT:

Lyngby-Taarbæk Kommune brugte 947.000 skattekroner på den skrottede helhedsplan for Lundtofte

Henrik Thorsager Andersen, Vores Lundtofte, Ravnholmvej 13A, Lundtofte, Kgs. Lyngby

Ved at søge aktindsigt er det nu dokumenteret, at Lyngby-Taarbæk Kommune har brugt 947.000 kr. af borgernes skattekroner på den nu skrottede helhedsplan for Lundtofte.

De 947.000 kr. er eksterne omkostninger, brugt på fakturering af konsulenter mv. Dertil kommer de interne omkostninger, der er brugt på den omfattende brug af kommunale medarbejdere, alverdens nedsatte udvalg og styregrupper samt ikke mindst de såkaldte borgermøder. Det vil sige tusindevis af arbejdestimer, som skal lægges til de rå omkostninger på 947.000 kr. Det er rigtig mange penge at bruge, uden at der var en reel vision, målsætning og strategi samt et ønske om at udvikle Lundtofte.

Det blev en helhedsplan, som ville bygge i 28 meters højde, skabe fortætning i Lundtofteparken og bygge på grønne områder og så videre.

Helhedsplanen blev et stort politisk makværk og fiasko og er heldigvis skrottet i dag. Tænk, hvis man havde brugt de mange penge og alle de kommunale ressourcer på at skabe liv i Lundtofte?

Tak til forvaltningen for det flotte arbejde med at fremskaffe og belyse de mange omkostninger til helhedplanen for Lundtofte.

Publiceret 04 March 2018 11:15

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV