Talentet løber i familien:

Oplev søstrene Lee i Sorgenfri

Prisvindende amerikanske søstre spiller unik klassisk koncert i Sorgenfri Kirke på mandag

The Lee Trio giver klassisk koncert i Sorgenfri Kirke mandag 5. marts kl. 19.30.

Den amerikanske klavertrio debuterede i Wigmore Hall i 2002 og har siden inspireret og bevæget publikum over hele verden med sine gribende musikalske fortolkninger. Nu kommer de på deres tredje turné i Danmark, og ved koncerten i Sorgenfri spiller de værker af Schuman, Martinu og Beethoven.

Det er tre musikalske søstre, der danner dette dynamiske ensemble. Lisa Lee på violin, Angela Lee på cello og Melinda Lee Masur på klaver. Med San Francisco som hjemsted har de en bredt funderet musikalsk uddannelse bag sig.

Ud over deres omfattende internationale koncertvirksomhed ser de tre søstre det som en vigtig mission at bidrage til den musikalske uddannelse af nye generationer. De giver derfor master classes på musikskoler, universiteter og konservatorier rundt i verden og tager sig tid til at give koncerter på steder, hvor der ellers kun sjældent eller aldrig bliver opført klassisk musik.

I 2010 var de således det første klassiske ensemble, der gav koncert for elever i et slumområde i Las Vegas, og i 2011 tog de på turné i Ukraine, hvor de underviste underpriviligerede børn.

Billetter til koncerten sælges ved indgangen. logy

Publiceret 01 March 2018 17:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV