Lyngbys forvoksede baby blev kampens spiller

Den 19-årige målmand Oskar Snorre reddede det ene point hjem til Lyngby Boldklub

Af
Af Mikael Østergaard

Han ligner en ung knægt, som bekymrede forældre lige har sendt afsted på efterskole et eller andet sted i provinsen. Men på fodboldbanen er Oskar Snorre en voksen mand, der er klar til at tage ansvar. Med flere klasseredninger havde han en afgørende aktie i, at Lyngby klarede 0-0 mod AGF, og efter kampen blev han fuldt fortjent kåret til Man of the Match.

Lyngby var bedst i første halvleg, og både Jeppe Kjær og Herolind Shala havde muligheder for at bringe hjemmeholdet i front, men uden held.

Efter pausen gik AGF op i gear. Dino Mikanovic bragede et langskud på stolpen, og Oskar Snorre var hurtigt oppe og blokere riposten fra Martin Pusic.

I den anden ende af banen strøg Jeppe Kjær igennem og afleverede smart til Mayron George, hvis afslutning blev blokeret af en forsvarer. Kort efter kom Oskar Snorre igen i aktion, da han i fuld længde viftede et følt skud fra Mustapha Bundu til hjørne.

Lyngby var på hælene, og i dommerens overtid var AGF tæt på alle 3 point, men Kasper Junkers langskud bragede på overliggeren.

Et vigtigt point til Lyngby i kampen for at undgå den direkte nedrykning, der lige nu ligner en strid mellem Randers og Helsingør.

Afskaf uafgjorte i fodbold lød teksten på banneret. Desværre for afsenderen er forbuddet ikke indført. Foto: Fodboldbilleder.dk

Afskaf uafgjorte i fodbold lød teksten på banneret. Desværre for afsenderen er forbuddet ikke indført. Foto: Fodboldbilleder.dk

Publiceret 25 February 2018 16:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV