Ung prisbelønnet pianist spiller på Stadsbiblioteket

Emil Gryesten spiller den 18. februar værker af Chopin, Ravel og Prokofiev på Stadsbiblioteket

Emil Gryesten (født 1985) har igennem de seneste år markeret som en fantastisk solist og kammermusiker. Han er i dag en af de få pianister i Danmark, der giver sig i kast med klaverlitteraturens største værker. Han har modtaget priser ved flere både danske og internationale konkurrencer for unge pianister, bl.a. vandt han som 15-årig førstepris ved Steinway-konkurrencen i Hamburg samt guldmedalje ved Berlingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence i København.

Emil Gryesten har siden han var 15 år haft en aktiv karriere både som solist og som kammermusiker. Han debuterede som solist med orkester som 16-årig - med Aarhus Symfoniorkester. Han har optrådt ved forskellige store klassiske musikfestivaler og har udgivet flere produktioner, både studieoptagelser og liveindspilninger.

Søndag den 18. februar kl. 16 kan man opleve Emil Gryesten til koncert på Stadsbiblioteket på det nyrestaureret Bösendorferflygel, der tidligere stod i Kulturhuset. Billetter a 100 kr. kan købes via bibliotekets hjemmeside lyngbybib.dk. Koncerten arrangeres i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Musikforening. /peb

Publiceret 14 February 2018 07:30

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV