DEBAT:

Jeg håber, vi får en bedre og mere grundig rengøring i Lyngby Svømmehal

Sabine Falslund, Ryttervænget 23, Farum

Jeg ved, at vi har fået ny leder af svømmehallen, ser ham dog sjældent, og han er heller ikke med i livvagterskiftet.

Jeg er kunde fra Farum, der bor jeg 10 minutters gang fra svømmehallen i Farum og 30 min i bil til Lyngby. Men Lyngby er et hyggeligt sted at komme, altid sødt/frisk personale (levende lys og musik i vinter månederne) pænt og rent. Der er altid søde mennesker i svømmehallen på diverse hold og aldre.

Men det er så også her, rosen stopper.

Den nye leder har nu sat sedler op så vi kan se hvem, der har rengjort bruserne og omklædnings rummene. Det er lidt synd for det nye personale at udstille dem på den måde. Unge mennesker under 25 duer ikke til rengøring.

Om man kommer tidligt eller sent er rengøringen mangelfuld, lange kvinde hår i bruserne, men også i omklædningen. Hvem bruger en lang stang med en klud på 15 cm bred til at fjerne hår under halvdelen af skabene i kvindernes omklædning, man skal bruge en støvsuger på gulvet med også på skabene. Det er ikke kun spejlene, der skal pudses.

Kan af gode grund ikke udtale mig om omklædningen hos herrerne – men gætter på at der er færre med langt hår derinde.

Så jeg håber vi kunne få en bedre og mere grundig rengøring fremover og at man samtidig ikke har travlt med at ændre alt – da svømmehallen rent faktisk er et rigtigt hyggeligt sted at komme for alle.

Publiceret 13 February 2018 14:00

SENESTE TV