Ventetiden kostede Lyngby fem spillere:

Se, hvem der rev deres kontrakt i stykker

Mikkel Rygaard, Bror Blume, Casper Højer Nielsen, Simon Strand og Oliver Kjærdsgaard har valgt at ophæve deres kontrakt

Af
Af Mikael Østergaard

fodbold Den uvisse fremtid for konkurstruede Lyngby Boldklub betød farvel til fem spillere, der valgte at rive deres kontrakt i stykker, fordi de ikke fik løn til tiden.

Mest alvorligt er tabet af Mikkel Rygaard og Bror Blume, der har haft stor betydning som både spilopbyggere, chanceoplæggere og afsluttere. De to spillere har endnu ikke offentligjort navnet på deres nye klub, men både Brøndby og FC Nordsjælland har vist interesse for Mikkel Rygaard, ligesom også hollandske Willem II nævnes som en mulighed.

Casper Højer Nielsen havde i forvejen skrevet kontrakt med AGF med start til sommer, men nu starter han i den jyske klub et halvt år før tid.

24-årige Simon Strand skrev i januar under på en kontrakt med Lyngby, men svenskeren nåede aldrig at få debut for klubben. Han har valgt at fortsætte i Dalkurd IF, der er oprykker i Allsvenskan.

Seneste udbryder er den 19-årige midtbanespiller Oliver Kjærgaard, der kom til Lyngbys ungdomsafdeling som ganske ung og i efteråret fik 3 Superliga-kampe, alle som indskifter.

Spillerafgangen forløb ikke uden dramatik i truppen. Især var der skuffelse over Bror Blume, der har haft hele sin opvækst i Lyngby, og Mikkel Rygaard. Sidstnævnte måtte lægge ryg til en verbal skidebalde fra en nu tidligere holdkammerat.

Spillerflugten gør truppen ekstra smal, eftersom David Boysen for et par måneder siden skiftede til Beitar Jerusalem og siden fik følgeskab af Kristoffer Larsen og Hallgrímur Jónasson, der valgte henholdsvis norske Sarpsborg og islandske KA Akureyri som deres nye klub. Desuden valgte Thomas Guldborg Christensen at stoppe fodboldkarrieren.

Publiceret 12 February 2018 10:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV