Foto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

13 kvinder er indtil videre stået frem: Har massør flere sexkrænkelser på samvittigheden?

Nordsjællands Politi leder efter ofre for formodet seksuel krænker

 

For cirka en måned siden blev en mandlig massør fra Virum varetægtsfængslet, efter flere kvinder havde anmeldt ham for seksuelle krænkelser, som skulle være foregået i hans massageklinik.

Nordsjællands Politi er nu i gang med at undersøge, om manden kan sigtes for flere forhold begået mod andre kvinder, som man endnu ikke har hørt fra.

"Vores erfaring fra lignende sager fortæller os, at eventuelle ofre har det med at stå frem, når de hører, at den formodede krænker er blevet fængslet. Den seneste måned har ni kvinder således henvendt sig til os efter mandens varetægtsfængsling, og der er derfor nu er i alt 13 kvinder, som har afgivet forklaring i sagen," fortæller anklager Christina Schønsted fra Nordsjællands Politi.

Beskeden fra Nordsjællands Politi lyder derfor: Hvis du har fået professionel massage i Virum og muligvis er blevet udsat for en seksuel krænkelse, vil Nordsjællands Politi meget gerne høre fra dig via mail på adressen ast006@politi.dk. Send dit navn og telefonnummer samt, hvornår du vil kontaktes, og så hører du fra politiet.

Publiceret: 01. December 2017 14:30
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område