Voldtægtssigtet varetægtsfængslet i yderligere 14 dage

Nordsjællands Politi afhører fortsat vidner i sagen mod 20-årig mand, der er sigtet for voldtægt og voldtægtsforsøg, fortæller anklager

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Den 20-årige afghanske mand, som er sigtet for at have voldtaget en 15-årig pige og for forsøg på voldtægt af en 24-årig kvinde, er blevet varetægtsfængslet i yderligere 14 dage. Det fortæller anklagerfuldmægtig hos Nordsjællands Politi, Sufian Akram, til Det Grønne Område.

"Retten har fortsat fundet, at der er begrundet mistanke, og varetægtsfængslingen forlænges af hensyn til efterforskningen i sagen, da der stadig er vidner, der skal afhøres," siger anklageren.

Retsmødet, hvor det blev besluttet, at den 20-åriges varetægtsfængsling skulle forlænges, foregik for lukkede døren af hensyn til efterforskningen. Derfor er det sparsomt med nye oplysninger i sagen.

Den 20-årige nægter sig dog skyldig i sagen, oplyser forsvarer Ulla Wulff Hansen.

Foregik på mandens bopæl

Voldtægten, som manden er sigtet for, foregik 2. august omkring midnat. Ifølge retsmødebegæringen er manden sigtet for at fastholde en 15-årig pige, lægge en pude over hendes hoved, sige noget i retning af, at "hun skulle stoppe med at gøre modstand, da det blot ville gøre det hele værre" og voldtage hende.

Forsøget på voldtægt, som manden også er sigtet for, foregik 26. april i tidsrummet kl. 19.15-22. Den 24-årige kvinde havde gjort modstand, og det lykkedes hende at flygtninge fra stedet.

Begge hændelser fandt sted på mandens bopæl i Lyngby.

Manden blev anholdt få timer efter voldtægten, som han er sigtet for. I den forbindelse blev han også sigtet for voldtægtsforsøget.

Nordsjællands Politi har tidligere fortalt Det Grønne Område, at man i forbindelse med voldtægtsforsøget ikke foretog sig andet end at afhøre anmelderen.

Publiceret 22 August 2019 08:00