Arkivfoto

Arkivfoto

Politiets døgnrapport: Fem anmeldelser om indbrud i Virum og Lyngby

Indbrudstyvene var især ude efter smykker ved de fem indbrud, som Nordsjællands Politi fik anmeldelse om i løbet af weekenden

Af
Mikkel Brøgger Petersen

I løbet af weekenden har Nordsjællands Politi fået fem anmeldelser af indbrud. Det fremgår af døgnrapporten.

Særligt ubehageligt var det natten til mandag på Caroline Amalievej i Lyngby, hvor anmelder ringede til politiet, mens indbrudstyven fortsat var i huset.

Ryvej, Virum

Indbruddet blev begået i tidsrummet fredag kl. 17 til lørdag kl. 13.45. En sten var kastet gennem soveværelsesvinduet, og man stjal smykker.

Mosebakken, Virum

Indbruddet blev begået mellem fredag kl. 13 og lørdag kl. 12.20. Man havde aflistet et vindue i kælderen og stjålet smykker.

Helsingevej, Virum

Tidspunktet for indbruddet var 12. august kl. 00 til lørdag kl. 18. En rude var aflistet ind til soveværelset, ligesom et vindue til badeværelset var blevet forsøgt brudt op. Man stjal ligeledes smykker fra dette hjem.

Ørholmsvej, Lyngby

Mellem 10. august kl. 10 og søndag kl. 18.20 havde man brudt et badeværelsesvindue op. Man stjal smykker, bærbar computer og kontanter.

Caroline Amalie Vej, Lyngby

Indbruddet blev begået mandag kl. 04.04. Anmelderen ringede til politiet, mens indbrudstyven befandt sig i huset, og en politipatrulje kørte til stedet, men fandt ikke tyven.

Publiceret 19 August 2019 11:50