Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Politiet efterlyser mand af afrikansk udseende i sag om 16-årig pige, der blev tvunget til oralsex

Pigen og gerningsmanden passede flere personer, da manden trak hende væk fra gæstområdet, ligesom pigen løb forbi flere personer, da hun flygtede

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Nordsjællands Politi beder offentligheden om hjælp i sagen om den 16-årige pige, der blev tvunget til at udføre oralsex under fredagens puttefest i Dyrehaven.

Pige har anmeldt, at gerningsmanden tog fat i hendes skulder og nakke, hvorefter han trak hende via stierne til et væltet træ ca. 15 meter væk fra stien og ca. 150 meter væk fra festområdet i Ulvedalene. Her tvang han hende til oralsex. Hun fik vristet sig fri og løb væk fra stedet.

Da gerningsmanden trak kvinden til gerningsstedet, passerede de flere personer, men det var ikke muligt for kvinden at varsko dem om, at hun havde brug for hjælp. Hun passerede også flere personer, da hun løb væk fra gerningsstedet.

Nordsjællands Politi er interesseret i at høre fra personer, som kan genkende gerningsmanden ud fra signalementet.

Det kan være personer, der enten konkret ved, hvem manden er, personer der har set ham trække kvinden via skovstien eller personer der kan have set ham iblandt en bestemt gruppe af personer, herunder et konkret gymnasium.

Mand, afrikansk af udseende og meget sort i huden, ca. 16-17 år, stor af kropsbygning, men ikke trænet, ca. 185-190 cm. høj, kort karseklippet sort hår. Kan have en skade i form af hævelse eller tilsvarende ved den ene kind/øje.

Han var iført hvid t-shirt malet med tusch i farverne grøn, sort og rød. Desuden skrevet på huden med sprittusch i de nævnte farver på arme og bryst. T-shirten var delvis iturevet. Manden var desuden iført sorte bukser og sorte sneakers.

Han talte dansk med accent, men det kan ikke udelukkes, at accenten var påtaget.

Ud fra signalementet er det politiets opfattelse, at der kan være tale om en 1.g elev, idet det oftest er dem, der bærer hvide trøjer, hvor der bliver skrevet på med tusch.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Publiceret 19 August 2019 09:25