Nordsjællands Politi efterforsker røveri mod guldsmed i Nærum

Nordsjællands Politi efterforsker et væbnet røveri mod en guldsmed på Nærumvænge Torv, hvor to mænd truede forretningens ejere og en medarbejder

Nordsjællands Politi efterforsker et væbnet røveri mod en guldsmed på Nærumvænge Torv. Røveriet blev begået tirsdag aften den 29. januar 2019 klokken 18.03. Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

De to mænd skaffede sig kort før lukketid adgang til forretningen ved at skubbe til forretningens ene ejer, en 60-årig mand, som stod udenfor forretningen, så han væltede ned i et skilt.

Inde i forretningen brugte den ene gerningsmand en peberspray mod den 60-årige, og tog efterfølgende en pistol frem og truede den 60-årige samt forretningens anden ejer og en medarbejder, som også var til stede.

Den anden gerningsmand knuste en del af forretningens smykkemontrer og kom smykkerne i en blå pose. De to gerningsmænd flygtede fra stedet i en mørk bil, muligvis en stationcar.

Nordsjællands Politi har i forbindelse med efterforskningen talt med flere vidner, men vil fortsat meget gerne høre fra andre der måtte have informationer til sagen eller som har set de to mænd og/eller deres bil. Har man oplysninger, som kan hjælpe med opklaringen af sagen, bedes man kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114./Sig

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, ca. 190 cm høj, bred/kraftig af bygning, iført mørk anorak/jakke med grøn hætte, sort elefant hue, jeans og muligvis vinterstøvler, samt grå handsker. Han talte almindelig dansk uden accent. Han bar en sort skuldertaske over højre skulder og medbragte en peberspray og en pistol.

B: Mand, ca. 175 cm høj, almindelig/spinkel af bygning, iført en camouflagemønstret jakke, sort elefanthue, sorte bukser og sorte sko med hvide snørebånd, samt grå handsker. Han medbragte en hammer og en blå pose.

Publiceret 31 January 2019 14:05