Kæmpe eftersøgning i gang i skovområde - helikopter i luften hele natten: "Drejer sig om liv eller død"

I forbindelse med - hvad politiet på Twitter kalder - en "humanitær" eftersøgning, er politiet i gang med at lede efter en kvinde i et område omkring Geels Skov i Holte.

Af
Daniel Sennek

Eftersøgning blev meldt ud på Twitter af Nordsjællands Politi lige efter klokken 3 natten til mandag. En helikopter har været i luften i store dele af natten for at lede efter en kvinde.

"Vi er ved at starte en humanitær eftersøgning op i området omkring Geels Skov i Holte. Det næste stykke tid kan opleves helikopterstøj, vi beklager de gener, det giver. Der kan pt. ikke oplyses yderligere," skrev Nordsjællands Politi på Twitter.

Tidligt mandag morgen fortæller vagtchef Michael Hansen, at det er en ældre kvinde på 75 år, som man leder efter, da hun er bortgået fra sit hjem i Holte.

"Hun kan være i livsfare på grund af de vejrforhold, vi har, hvis hun opholder sig udendørs. Derfor er vi i gang med at få det gennemsøgt med hjælp fra helikopter og varmesøgende kamera," forklarer vagtchefen til avisen.

Kvinden er formodentligt søgt mod skoven, mener politiet.

"Det er jo ikke så nemt at gennemsøge sådan et skovområde, når det er mørkt, men vi var så heldige at få bistand fra Forsvaret med en helikopter, som kunne hjælpe os med det. Jeg beklager helikopterstøjen, men jeg må sige, at vi altså prioriterer menneskeliv," forklarer vagtchefen til B.T. og tilføjer:

"Vi fortsætter, indtil vi har fundet hende."

Publiceret 26 November 2018 08:25

SENESTE TV