Kærestepar blev antastet: Mand stak hånd ned i kvindes bukser, og kæresten blev overfaldet

Et kærestepar blev natten til torsdag udsat for krænkelser og overfald i Lyngby

En 20-årig kvinde fra Brønshøj anmeldte natten til torsdag kl. 02.16, at hun og hendes kæreste, en 21-årig mand fra Virum, var blevet antastet af nogle mænd i nærheden af Old Irish i Lyngby. En af mændene havde angiveligt stukket sin hånd ned i hendes bukser samt taget kvindens hånd ned i sine egne bukser.

Kæresteparret var gået derfra, men på Jernbanepladsen var de igen stødt på mændene. Kvindens kæreste bad dem her holde sig væk, hvorefter de ifølge anmeldelsen tog fat i ham og smed ham i jorden.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor to mænd på henholdsvis 28 og 37 år og fra Ballerup og København blev antastet, og den 37-årige blev anholdt.

Det oplyser Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

adk

Publiceret 02 November 2018 14:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.