Her slog tyven til i efterårsferien i Lyngby-Taarbæk

Der blev blandt andet stjålet smykker, sølvtøj og udenlandsk valuta. Det oplyser Nordsjællands Politi

Kongens Lyngby På Engelsborgvej er en tyv kommet ind via et opbrudt vindue til soveværelset og vindue ind til bryggers. Stjålne genstande: smykker, frakker og kontanter. Indbrudet er sket fra den 14. oktober kl. 15 til 16.oktober kl. 9.

Kongens Lyngby I tidsrummet fra den 16. oktober kl. 9 til 19. oktober kl. 14.30 har der været indbrud på Chr. Winthers Vej . En havedør er opbrudt og der er stjålet smykker.

Kongens Lyngby Den 19.oktober kl. 18.15 har der været indbrud på Fuglevadsvej . Der er opbrudt et vindue på 1. sal og anvendt en stige til at komme ind. Der er stjålet sølvtøj og tasker.

Virum Fra den 20.oktober 17:35 til den 21.oktober kl. 01.00 har der været indbrud i villa på Virum Overdrevsvej. Her er tyven kommet ind via terrassedøren og der er stjålet smykker og udenlandsk valuta.

Publiceret 23 October 2018 11:55

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.