Tricktyveri: Udgav sig for at være fra hjemmeplejen

Flere tricktyverier i Lundtofteparken onsdag eftermiddag og aften

TYVERI To steder i Lundtofteparken har der været forsøg på tricktyveri, idet en kvinde begge steder har forsøgt at få adgang til ældre beboeres hjem. Kl. 15.15 fik en ældre mand på 79 år besøg af kvinden, som udgav sig for at være fra hjemmeplejen og tilbød at tale om julehjælp. Manden lukkede hende derfor ind, og selv om kvinden kun havde været ude af syne et øjeblik under besøget, lykkedes det hende at stjæle et større beløb i kontanter.

Kvinden beskrives som: 35-40 år, ca. 160 cm., almindelig kropsbygning, brun i huden med mørke pletter i ansigtet og med langt sort hår. Talte dansk og var iført sort hue, der faldt ned bagpå, sort jakke og sorte løse bukser.

Også en 87-årig kvinde havde mellem kl. 18.00 og 19.15 haft besøg af en kvinde, som udgav sig for at være fra hjemmeplejen. Hun blev lukket ind og talte længe med beboeren, men da kvinden var gået, blev beboeren mistænksom og ringede til hjemmeplejen, som kunne afvise, at de havde sendt en ud. Der er på nuværende tidspunkt ikke overblik over, om det lykkedes kvinden at stjæle noget her. Det oplyser Nordsjællands Politi.

/sig

Publiceret 04 October 2018 11:08