Skrabelodder, Oddset, Lotto osv.

Skrabelodder, Oddset, Lotto osv. Foto: Jeppe Michael Jensen / Ritzau Scanpix

Nyt frækt trick med gevinstkuponer: Mand narrede ekspedient for større beløb

Tricktyv efterlyses for falske, kopierede gevinstkuponer

Af
Jacob Nielsen

Medarbejderne i en butik på Kongevejen i Virum er den seneste uge kommet frem til, at de blev snydt godt og grundigt, da en mand sidste fredag omkring klokken 19 henvendte sig for at få udbetalt en gevinst.

Manden kom ind i butikken med kopierede gevinstkuponer og oplyste, at han kendte butikschefen og normalt fik udbetalt gevinsterne fra kuponerne. Medarbejderen udbetalte derfor et større beløb til manden, som forsvandt fra stedet.

Det er altså senere gået op for personalet, at gevinstkuponerne ikke var reelle. Anmeldelsen om tricktyveriet indgik dog først til Nordsjællands Politi i går torsdag klokken 12.39.

Tricktyven beskrives som: Ikke-etnisk dansk af udseende, 35-40 år, 170-180 cm., kraftig kropsbygning, mørk i huden, sort trimmet fuldskæg. Han talte dansk og var iført en sort kasket med logo, karryfarvet sweatshirt med lynlås af mærket ”Russell”, slidte lyse jeans og sorte gummisko.

Politiet kan ikke oplyser, hvilke type kupon, der var tale om. Du kan kontakt Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4, hvis du har oplysninger om gerningsmanden.

Publiceret 21 September 2018 13:26

SENESTE TV